Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No to ustalam niedzielę godzina 16 parking pod Kauflandem, stamtąd podjedziemy gdzieś w ciekawsze miejsce nad jeziorem :wink: Odzywajcie się kto będzie :naughty:

Ale Augustów czy Suwałki? :grin:

Oczywiście Augustów, Damian- pewnie, że zbierzcie się i wpadnijcie na 16 pod Kaufland do Augustowa :wink:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No to ustalam niedzielę godzina 16 parking pod Kauflandem, stamtąd podjedziemy gdzieś w ciekawsze miejsce nad jeziorem :wink: Odzywajcie się kto będzie :naughty:

Oczywiście Augustów, Damian- pewnie, że zbierzcie się i wpadnijcie na 16 pod Kaufland do Augustowa :wink:

Ale wam fajnie. Ja po 18h jestem juz na miejscu w Danii. Zjebany na maxa jestem. Udanego spota ziomki!

Opublikowano

Ale wam fajnie. Ja po 18h jestem juz na miejscu w Danii. Zjebany na maxa jestem. Udanego spota ziomki!

Udanego pobytu w Danii :wink:

Opublikowano

A to przyjadę :kox: A co Ty tam Kasjan w Danii robisz? B8 szukasz? hihi :decayed:

Opublikowano

Kasjan pojechał do Danii nie do końca zdecydowany, mówił, że na miejscu podejmie decyzję co kupić :whistling:

Opublikowano
... może też być myjnia w Suwałkach .

Hejka. W Suwałkach masz do dyspozycji 3 myjnie samoobsługowe. Pierwszą masz na ul.Reja, druga na Kolejowej (skrzyżowanie przy McDonaldzie, po lewej stronie jak będziesz zjeżdżał z góry ul.Podhorskiego), trzecia to stacja Karp na Sejneńskiej ale ta jest tobie nie po drodze.

Co do spota w niedzielę to odpadam - chrzciny mam.

Opublikowano

Macie albo znacie kogos kto programuje kosci 29F010B ? Moja kosc w ECU co jakis czas wywala blad ze uszkodzona pamiec rom i chcialbym to ogarnac. Wsad mam wiec tylko kogos kto ma programator i dojscia do kostek i mającego pojecie chociazby z programowaniem BIOS-u.

Jezdze narazie na serii ale na nowym DV i innej sprezynce jakos mu ciezko sie jezdzi albo przyzwyczailem sie do wiekszej mocy :decayed:

A co do spota, mysle ze jak nic nie wyskoczy to przyjedziemy na troche..

Opublikowano
Macie albo znacie kogos kto programuje kosci 29F010B ? Moja kosc w ECU co jakis czas wywala blad ze uszkodzona pamiec rom i chcialbym to ogarnac. Wsad mam wiec tylko kogos kto ma programator i dojscia do kostek i mającego pojecie chociazby z programowaniem BIOS-u.

Jezdze narazie na serii ale na nowym DV i innej sprezynce jakos mu ciezko sie jezdzi albo przyzwyczailem sie do wiekszej mocy :decayed:

Zagadaj z użytkownikiem cwiara mistrz liczników myślę, że i z tym sobie poradzi. Napisz, że ja Cie przysłałem :hi:

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano

Sprawdze czy moje programatory obsluguja tego typu pamieci i dam znac.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Opublikowano

Dzieki :wink:

Opublikowano

Podziękował za info Sylwiasty :hi:

Opublikowano

Przypominam dla zainteresowanych, dziś w Augustowie na parkingu przy markiecie Kaufland spot o 16. Kaufland jest obok ronda i Orlenu przy wlocie do Augustowa od strony Ełku, Białegostoku i Warszawy.

Opublikowano

Z Danii to już masz rzut beretem do nas,zapraszamy na spota ?

Opublikowano

Dzieki za spotkanie i za poznanie nowych pasjonatów :wink: . Jak wracalem to na rondzie mijalem czarna B6-stke na klubowych ramkach na tablicach BI oraz na grafitowych alusach. mignelem, trabnelem :wink:

A kolega ktory przyjechal z problem z ABS, jak bys byl na Grajewie to daj znac to podlaczymy VAG-a i zobaczymy co tam wyjdzie.

Fajnie bylo posiedziec w filipa aucie oraz mam nadzieje ze kiedys przejade sie PIXI samochodzie, oczywiscie obok siedzac :decayed:

Tutaj pare zdjec :kox:

DSC_0737_1.jpg

DSC_0738_1.jpg

DSC_0744_1.jpg

DSC_0747_1.jpg

DSC_0748_1.jpg

Opublikowano

Nie ma sprawy, przy okazji się vag-a podłączy :decayed: szkoda ze nas tak mało, z pixi trochę pogadaliśmy i każdy w swoją stronę... a co do tej łotyszki to pomachaliśmy jej jak odjeżdżała a taka ładna była:naughty: :grin:

Opublikowano

Panowie , dzięki za spota -bardzo przyjemnie było choć krótko .

Filip fura na żywo robi niesamowite wrażenie .

Lo-buz czemu nic nie mówiłeś ... mogłeś rundę zrobić nawet siedząc za kierownicą .

ŁukaszA4 jak byś coś potrzebował to wal śmiało , postaram się pomóc.

Pozdrawiam Was i do następnego razu , czyli pewnie za rok będąc na urlopie .:hi:

A zapomniałem o tej co miała mąkę na piersiach :decayed: ..... pewnie miała smaka na pierogi ruskie ze śmietaną :naughty:

Opublikowano

Również miło było się spotkać PIXI :wink: , a Ci co nie byli niech żałują :doh:

Opublikowano

Zaluje bardzo ;/ innym razem chlopaczki ;)

Ejejejeje a delegaci z suwalk byli czy nie poznaje fur ???

Opublikowano

Ja też panowie dziękuję, warto się z domu ruszyć na takiego spota i kto się nad tym jeszcze zastanawia niech przy najbliższej okazji się nie waha, zresztą tak jak wam mówiłem, dopiero rok czasu od zalogowania się na forum gdziekolwiek się ruszyłem i nie żałuję ani trochę :decayed: jest klimat :kox:

Opublikowano

Łukasz, na grila kiedys przylec do BAU i bierz kierowce :wink:

.. a co do ludzi z suwałk oraz BI, ciezko ojjj ciezko, ale rozne sa powody wiec nie negujemy.

Jutro biore sie za czyszczenie przepustnicy bo ma jakies fazy ze na jalowym podnosi obroty do ponad 1 tys. obr, a po dotknieciu delikatnie pedalu gazu stabilizuja obroty. A tak to udalo mi sie zejsc 7.8 L na 100 km to takie moje minimum.. ale w druga strone w trasie 8.6 ( klima i ciezka noga :decayed: )

A co do łotyszki to gdzies ja na zdjeciu tez zlapalem i "patrzała" jak robimy zdjecia i to jeszcze z usmieszkiem takim " you know what i mean " :grin: