Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HEHE :) Moja "malutka" żona robiła to zdjęcie ;) Oczywiście specjalna dedykacja od żony :hi:

Kamil, z jakim silniczkiem wkoncu nabyłeś ?? hehe. Chciałbym takie B5 ;)

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 239,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Siemasz wam :) kiedy robimy jakiś spocik w suwałkach?

Witam.

Ostatni spot był w środę więc się troszkę spóźniłeś. Śledź temat, z reguły staramy się robić spot raz w miesiącu ale różnie z tym bywa.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Gdzie polecacie w suwalkach szukac opon uzywanych? Letnich? Ma ktos jakies namiary?

Opublikowano
Gdzie polecacie w suwalkach szukac opon uzywanych? Letnich? Ma ktos jakies namiary?

Zobacz u Grześka na Bakałarzewskiej w wulkanizacji. Zaraz wrzucę mapkę z dojazdem.

---------- Post dopisany at 08:52 ---------- Poprzedni post napisany at 08:46 ----------

Baka_arzewska.jpg

Opublikowano

Zobacz u Grześka na Bakałarzewskiej w wulkanizacji. Zaraz wrzucę mapkę z dojazdem.

---------- Post dopisany at 08:52 ---------- Poprzedni post napisany at 08:46 ----------

http://s21.postimg.org/vhnisk9eb/Baka_arzewska.jpg

kilka lat temu brałem u nich opony do Mietka W124 i mieli fajne sztuki w dobrych pieniądzach i niezłym stanie :wink:

BTW: Kasjan, lepiej podjedź do serwisu opon w Augustowie na Rajgrodzkiej :naughty:

Opublikowano

Nie nie nie. Temu Panu podziekuje. No kupilem w suwalkach 4sztuki 225/40. Za 400zl. Moze nie sa pierwszej swierzosci ale do konca sezonu wytrzymaja z nawiazka. A i tak auto bede gonil wiec nie ma sensu nowych kupowac.

Opublikowano

Pisałem na Białostockich, żeby chłopaki w niedzielę do BAU się wybrali to się spocimy :decayed:

Opublikowano

Tzw. sztuczny tłum :grin:

Opublikowano
Siemasz wam :) kiedy robimy jakiś spocik w suwałkach?

Witam.

Ostatni spot był w środę więc się troszkę spóźniłeś. Śledź temat, z reguły staramy się robić spot raz w miesiącu ale różnie z tym bywa.

Pozdrawiam.

Okej, będę śledził temat :)

Opublikowano

Ono juz naprawde sporo czasu stoi... ale jak cos to pewnie z Filipem bedziemy mogli bryknac ;)

Opublikowano
Ono juz naprawde sporo czasu stoi... ale jak cos to pewnie z Filipem bedziemy mogli bryknac ;)

interesuje mnie silnik i napedy. blachy i wnetzre moze być opłakane.

Opublikowano

E, to ja odpadam. Z moja wiedza to jedynie moge blachy i wnetrze ogladnac ;)

Opublikowano

Grzesiek a warto tyle kasy wywalić dla samego silnika i napędów? Zobacz ofertę Sida - miał silnik z RS'a za chyba 14 tysi, całą resztę też u niego dostaniesz.

Opublikowano

no własnei warto . bo kompletny silnik z zawiecha to podad 25k.

body około 12-15k.

na allegro tez jest za 29k z rozbitym ryjem i tez sie mocno zastanawiam.

Audi RS4 29000.00 PLN. Sopot - otoMoto.pl

a jak wiecie mnie avantyy nie kręca.

wiec buda b5Q sedan i przekładki

i wolałbym zeby nic potem nie brakowało bo na pierdulkach czesto najwiecej kasy sie traci.

Opublikowano

body około 12-15k.

i wolałbym zeby nic potem nie brakowało bo na pierdulkach czesto najwiecej kasy sie traci.

Grzesiek nie licz na 15 kola za "body" RS. Ostatnio na spocie wspominałem Tobie o kompletnej budzie na kołach z wnętrzem tylko bez silnika i skrzyni za chyba 12,5 tysia (buda cała w nowym lakierze) - przez kilka tygodni nie było chętnego.

Ale to Twój wybór. Przełam swoją niechęć do Avanta - lepszy wybór niż ulep w sedanie ze spawanymi i szpachlowanymi błotnikami.:decayed:

Jeśli chodzi o sprawdzenie tego RS'a to nie proponuję pomocy bo nie miałem do czynienia z takim autem. Mogę co najwyżej podpiąć i sprawdzić czy błędów nie ma.:decayed:

Opublikowano

body około 12-15k.

Grzesiek nie licz na 15 kola za "body" RS. Ostatnio na spocie wspominałem Tobie o kompletnej budzie na kołach z wnętrzem tylko bez silnika i skrzyni za chyba 12,5 tysia (buda cała w nowym lakierze) - przez kilka tygodni nie było chętnego.

Ale to Twój wybór. Przełam swoją niechęć do Avanta - lepszy wybór niż ulep w sedanie ze spawanymi i szpachlowanymi błotnikami.:decayed:

Jeśli chodzi o sprawdzenie tego RS'a to nie proponuję pomocy bo nie miałem do czynienia z takim autem. Mogę co najwyżej podpiąć i sprawdzić czy błędów nie ma.:decayed:

Dobry avant nie jest zly ;p no Grzesiek plany zacne. A ta furka co kamulator sprzedawal. Od nosba ta? Nie lepiej juz gotowego ulepa kupic?

Opublikowano

Jakie to szczęście, że ja z natury spokojny jestem. Uwierzycie, że w wydziale komunikacji do czasowego dowodu rejestracyjnego zamiast mojego VINu, wpisali VIN innego auta ? Pewnie baba za dużo papierów na biurko ułożyła i dostała pomieszania z poplątaniem :facepalm: jutro idę to zgłosić :kwasny: