Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To gratulacje Sylwek:hi:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Siemka.

Możemy coś zakręcić, ja od jutra jestem na urlopie.

Podzielę się z Wami radosną nowiną - urodził mi się w sobotę drugi syn.

to jak zawitam do Suwałk. trzeba to opić.

Opublikowano

No to jest co opic:naughty:

Opublikowano

No to świetnie w takim razie gratulacje Sylwester :decayed::drunk:

Opublikowano

graty Sylwek :)

Opublikowano

Gratulacje Sylwek! tomcrack Ty swoja b6 masz na norweskich rej? Srebrny avant z felgami sline? Jakis taki fajny mi sie rzucil wczoraj pod plaza kolo 16-17?

Opublikowano

to nie moja tylko moj kuzyn tez w identycznym kolorze ma:wink: ja u siebie mam listwy od s4 i ramki klubowe:decayed:kurde kasjan cos slaby odzew widze z tym spotem:facepalm:

Opublikowano

Ale w tygodniu ciezko jest tak sie zebrac. Z tego co wiem to najlepiej sie zgadac na niedziele, godzina 17-18 wtedy na pewno sie znajdzie chetnych.

Opublikowano

Ja na spota chętnie. W tygodniu jak i w weekend.

BTW: Może pod Kauflandem w Augustowie spota jak za starych dobrych czasów ? Ewentualnie potem podjedziemy nad jezioro ? Co Wy na to ? :wink:

Opublikowano

Ja chyba zwariuje z swoim autem.. wrr.. chyba pompa wspomagania pada.. napinacz i wisko.. na wtorek umowilem sie z mechanikiem. ( Az dzis z nerwow przegladalem ogloszenia z Octavia II :facepalm:)

A co do spota, kurcze bardzo chetnie szczegolnie ze ladna pogoda.. u mnie maly troche sie rozchorowal i jedzie na antybiotykach, ale moze uda nam sie sprzedac dzieciaczka w sobote i mamy zamiar jechac na Ełk, Ogień & Woda 2013 - Ełckie Centrum Kultury - ECK . Co roku jezdzimy, jesli ktos nie byl mysle ze warto sie wybrac..

Kiedys wspominal ktos aby zebrac BI na terenach BAU, jak by co to do Augustowa mozemy jakos podjechac.. :wink:

Opublikowano

Więc kto chętny na spota ? Kasjan, ja, tomcrack27 i Lo-buz ? A reszta ?

Opublikowano

ja za tydz. wracam do Pl to też chętny bym był na spocika :)

Opublikowano

W tym tygodniu i ja raczej odpadam, maly dychra i do konca tygodnia zmuszeni jestesmy zostac w domu, mielismy jechac do ełku ale nie zostawiamy malucha z nikim. Jak bedziecie mieli spota to Filip cyknij pare zdjec swojego nowego nabytku :wink:

A co do wspomagania u mnie, mial ktos kiedys problemy albo wymienial pompe wspomagania bo ja juz ciołka dostaje, mechanik mowi smialo wkladac regenerowana pompe ( gdzies z suwałk czy augustowa bierze ) - cena 320 zl :kwasny: , a jak zapytalem sie kolegi ze sklepu z czesciami do samochodow to mowil ze pare takich pomp sprzedal i raczej smietnik, gwarancje daje ale tylko do drzwi swojego sklepu.. za duzo z nimi pozniej sie bujac i poleca uzywana wziasc a tu tez kij go wie co sie wezmie.. i jestem w kropce. :facepalm:

Opublikowano

Pierwsze słyszę, że w SUW są jakieś regenerowane pompy. Ja też miałem przypał ze wspomaganiem w swojej - myślałem, że pompa padła a to wąż powrotny pękł.

Opublikowano

to co pany jak sie nikt wiecej nie zglosi to spotykamy sie w trojke???w niedziele??

Opublikowano

to co pany jak sie nikt wiecej nie zglosi to spotykamy sie w trojke???w niedziele??

Witam.

Ja tym razem odpuszczam bo nie mam z kim małego zostawić, żona z malutkim nadal w szpitalu. Udanego spota.

Opublikowano

Witam.

Ja tym razem odpuszczam bo nie mam z kim małego zostawić, żona z malutkim nadal w szpitalu. Udanego spota.

mozemy zrobic spota pod twoja chata:decayed:

Opublikowano

Albo po garazem jest tez ok ;) to jak niedziela 18?

Opublikowano

Pany, a może sobota wieczór ? :wink:

Opublikowano

Nie bardzo ;/ Filip wejdz na fb.