Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co tam za focha strzelilo autko u Ciebie Sylwester ?

Ja dzis troche ogarnalem lakier, bo slonca nie bylo i deszczu rowniez.

DSC_0374_1.jpg

Z checia przyjechal bym na garazowe mody ale wtedy to powrot autobusem :drinks:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Autko Sylwka z pomoca moja i Grzeska juz naprawione ;) a i nowa miejscowka jest na spoty :P

Opublikowano
Autko Sylwka z pomoca moja i Grzeska juz naprawione ;) a i nowa miejscowka jest na spoty :P

Kamil - dawaj fotki ze spota.:decayed: Dopiero dzisiaj sobie przypomniałem, że mam w garażu grill i worek węgla drzewnego - można było zagrilować. Browarek zresztą też był ale chłopaki przyjechali bez drajwerów zastępczych.:wink::decayed:

Damian - moje auto dostało okresu i wylało z siebie płyn do wspomagania (wąż od wspomagania pękł). Jak by tego było mało to reduktor też postanowił zakończyć żywot.:facepalm:

Ale już wyszedłem na prostą - auto sprawne.:decayed:

Opublikowano

No jak to nie bylo drivera :P moj kierowca szalal na zakupach hehe. Jeszcze bedziemy mieli okazje. A fotki jakos niedlugo wrzuce ;p

Opublikowano
No jak to nie bylo drivera :P moj kierowca szalal na zakupach hehe. Jeszcze bedziemy mieli okazje. A fotki jakos niedlugo wrzuce ;p

To mogłeś zostawić samochód dla dziewczyny i przyjechać z Grzesiem - zrobilibyśmy sobie po browarku w garażu.:decayed:

Następnym razem już będziesz wiedział jak załatwić temat.:wink::drinks:

Opublikowano

Szybkie pytanie bo nie chce juz zakladac nowych tematów na forum z tak banalnego powodu, potrzebuj wymienic waz od chlodnicy ten ktory wychodzi z chlodnicy i leci w strone kolo kolektora ssacego. Musze spucic troche plynu i nie wiem czy zlewac z korka przy prawej kratce od zderzaka czy sa inne sposoby, nie chce spuszczac calego plynu bo nie ma potrzeby.

A druga sprawa, wojowaliscie juz z pompka centralnego zamka ? U mnie glosno chodzila jakis czas ale byla sprawna, grafit ok itd. ale od wczoraj przestala dzialac. Wyciagam i patrze ze grafit pociachany i koniec. Tak na szybko poszperalem to mozna na allegro kupic uzywke wirnik caly za ponad 100 zl. i wlasnie zastanawiam sie czy szukac od golfa III i zrobic przekladke bo "ponoc" pasuje, a i kosztuje z 50 zl mniej. :eusathink:

Opublikowano

Halo halo :wink:

Opublikowano

Sylwester dzialales juz cos z doladowaniem ? Bo kurcze zastanawiam sie na jaki DV zmienic.

Ps. Macie jakies dobre, sprawdzone i fajne miejscowki nad morzem ? Chodzi o spanie i zeby blisko morza. Planujemy w lipcu wybrac sie na jakies 3 dni nad morze, bo cudaki moje jeszcze tam nie byli :wink:

Opublikowano
Sylwester dzialales juz cos z doladowaniem ? Bo kurcze zastanawiam sie na jaki DV zmienic.

Ps. Macie jakies dobre, sprawdzone i fajne miejscowki nad morzem ? Chodzi o spanie i zeby blisko morza. Planujemy w lipcu wybrac sie na jakies 3 dni nad morze, bo cudaki moje jeszcze tam nie byli :wink:

Jeszcze nie walczyłem, chwilowo mam trochę innych zajęć więc boost musi poczekać. :wink: Zobacz w sklepie SID'a: Zawór DV Alu - SidMotorSport.pl

Ma teraz promocję na zawory DV.

Co do wyjazdu nad morze to ja byłem tu: Willa Bursztynowa - Pokoje Gościnne Co prawda to nie otwarty Bałtyk tylko zatoki ale super miejsce jak jedzie się z małymi dziećmi. Na plażę spacerkiem idzie się max. 2 minuty. Ja miałem pokój z balkonem i widokiem na obie zatoki.

Opublikowano

Dzieki za informacje :decayed:

Opublikowano

Ja ze swojej strony polecam krynice morska. Dosyc blisko i jest naprawde sympatycznie. Jezdze tam od 5 lat. Tylko ze ja to bardziej z kolegami w innym celu. Ale kazdy tam znajdzie cos dla siebie.

Opublikowano
Tylko ze ja to bardziej z kolegami w innym celu.

Znaczy się tak bardzo lubicie spacerować brzegiem morza i zwiedzać zabytki ? :decayed::grin:

Opublikowano

Z kolegami wyskoczyc 300 km na piwko czy na flaszeczke to raczej juz nie te czasy, teraz to tylko wyjazdy sluzbowe tzw. szkolenia :drunk:

A nad morze chce wyskoczyc ze swoja rodzinka, ja bywam w Gdansku co rok, ale zazwyczaj sam i sluzbowo. I szukamy czegos innego, nie jestesmy wymagajacy ale standart jakis tam musi byc i zeby bylo mozna poplywac i troche miec radosci bardziej dla dziecka i mojej kobity bo oni ani razu nie byli nad morzem. Miejscówka podana przez Sylwestra wyglada calkiem sympatycznie. Poczekam i poszperam z tydzien i bedzie trzeba dzwonic i rezerwowac. Morze na pomorskie jeszcze cos skrobne..

Opublikowano

Damian dla szkraba to najlepsza miejscówka na jakiej byłem, blisko do plaży, cicho. Fajną sprawą jest też to, że idziesz na jedną plażę i masz wodę spokojną jak na jeziorze, przechodzisz 50 metrów na drugą stronę i masz fale jak na otwartym - dla mnie miejscówka rewelacja. Nie ma takiego tłoku jak we Władku, że ciężko znaleźć miejsce na plaży. Pod samym nosem za***ista restauracja na plaży gdzie można naprawdę dobrze i za przyzwoitą kasę zjeść i wypić browarka.

Ja w przyszłym roku znowu tam się wybieram.

Opublikowano

Damian, zagadaj do klubowicza wladi - bardzo w porządku człowiek, mieszkający na Helu, który powinien Ci coś ciekawego doradzić :hi:

Opublikowano

Pisalem do niego ale cisza ..

Sylwester, kupilem od sida owa DV-ke i wszystko gra i buczy :decayed:

Zapodalem zolta sprezyne bo ponoc jest od 1.0 B do 1.6Bar-a i trzyma rowno. Co zaobserwowalem to ze na 5 biegu jak dowale do konca to z lekka faluje od 0.9 do 0.8 Bar-a. Gdzie przy pelnym bucie np. 4 czy tez 3 to w peaku mam 1 bar a pozniej spada do docelowego 0.9 i nie spadnie ani troche. Szczegol i narazie w to nie wnikam bo jezdzi dobrze :wink: . Zostalo mi do wymiany wisko i lozysko ktore je napedza bo swierszczy, ale to pewnie w lipcu ogarne i mozna jechac w polske.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podlaskie R.I.P? :decayed: co tam kombinujecie Panowie? taka cisza... Pot po jajcach płynie, ale nie ma co bluźnić na pogode ;) od tego jest lato :) Sylwek... tak jak mówiłeś z Grześkiem to zrezygnowałem z tych mastersportów i zarzuciłem komplet febiego, 1000zł :facepalm::facepalm: i weź teraz auto sprzedaj.

Opublikowano
Podlaskie R.I.P? :decayed: co tam kombinujecie Panowie? taka cisza... Pot po jajcach płynie, ale nie ma co bluźnić na pogode ;) od tego jest lato :) Sylwek... tak jak mówiłeś z Grześkiem to zrezygnowałem z tych mastersportów i zarzuciłem komplet febiego, 1000zł :facepalm::facepalm: i weź teraz auto sprzedaj.

czołem Kamil.

to jak inwestujesz to polataj nim jeszcze. ewentualnie powoli rozsprzedawaj graty wracając do serii i wtedy do żyda.

Opublikowano

Wy to macie dobrze chociaż pogoda dopisuje a tu temperatura nie robi szału.ale jeszcze ze 2 tygodnie i do Pl to się podelektuje pogoda:wink:może jakiś spocik integracyjny panowie by się zorganizowało tak po 8 lipca co wy na to???

Opublikowano

Spocik bardzo chętnie, bo coś ostatnio bieda w temacie :kwasny: A jak wygląda sprawa z tym weselem i przejazdem w kolumnie ? :naughty:

BTW: Sylwester, jak zdrowie ?