Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi też nie :P , Filip co juz kupiłes b8 :)?

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Renault B8 ;p

Opublikowano

Pany widać weekend nie pasi to może po weekendzie ? bo do mnie rodzinka przyjeżdża akurat w niedzielę i tak o :kwasny:

I tak jak Kasjan mówi, kupiłem Renault :decayed: i to od jednego ze znanych klubowiczy tego forum :naughty:

Opublikowano

a moze ktos ma ochote wyskoczyc do maski w augustowie??

Opublikowano

Witam, w niedziele byłem właśnie w Augustowie i przemknęła mi przez miasto srebrna B5 avant na 8-nastkach w kolorze orange :wink:

Opublikowano
Witam, w niedziele byłem właśnie w Augustowie i przemknęła mi przez miasto srebrna B5 avant na 8-nastkach w kolorze orange :wink:

O to to to ;) Pozdro ;) tomcrack a kiedy sie wybierasz do maski?

Opublikowano

O to to to ;) Pozdro ;) to co spocik w tygodniu wieczorkiem?

Opublikowano

Jak w tygodniu to i ja się zalapie ?

Opublikowano

Mocno się zastanawiam nad propozycją kolegi tomcrack27 dotycząca wsparcia na wesele, ile osób się wybiera? Ktoś z okolicy Ełku?

Opublikowano
Pisalem do niego ale cisza ..

Sylwester, kupilem od sida owa DV-ke i wszystko gra i buczy :decayed:

Zapodalem zolta sprezyne bo ponoc jest od 1.0 B do 1.6Bar-a i trzyma rowno. Co zaobserwowalem to ze na 5 biegu jak dowale do konca to z lekka faluje od 0.9 do 0.8 Bar-a. Gdzie przy pelnym bucie np. 4 czy tez 3 to w peaku mam 1 bar a pozniej spada do docelowego 0.9 i nie spadnie ani troche. Szczegol i narazie w to nie wnikam bo jezdzi dobrze :wink: . ...

Damian zapodaj fotkę jak u Ciebie wygląda po zamontowaniu Sid'owej DV'ki. Bo jak wyjąłem ją z pudełka to wydaje się jakaś gigantyczna.:decayed: Zastanawiam się czy się zmieści tam gdzie ori (mam TIP'a i ledwo N75 podłączyłem a co dopiero taką gruchę jak DV'ka).:decayed:

Opublikowano

Ciasno bedziesz mial ojj ciasno :decayed: na scisk mi weszla ale wyginania to mialem troche, mysle ze jak by lampe wywalic to lepsze dojscie bylo. N75 wywalilem bo ciezko bylo reka obracac, a tak to pozniej wypinasz z uszy ten waz i do siebie, pozniej przykrecasz i wkladasz w uszy i pozniej upychanie i sprawdzenie czy waz nie obciera o pasek od klimy i skladasz N75 i reszte. Jutro popoludniu wkleje zdjecie :wink:

Opublikowano
Mocno się zastanawiam nad propozycją kolegi tomcrack27 dotycząca wsparcia na wesele, ile osób się wybiera? Ktoś z okolicy Ełku?

osob troche bedzie z augustowa,bialego,goldapi nawet z ketszyna:wink:

---------- Post dopisany at 16:18 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ----------

bedzie nas kilka audiczek z roznych miejscowosci takze wybor juz zalezy od ciebie:wink:

Opublikowano

Tak jak Ci pisałem Tomku, z Serfinem się wybieramy do Ciebie na pewno :decayed:

Opublikowano
Tak jak Ci pisałem Tomku, z Serfinem się wybieramy do Ciebie na pewno :decayed:

Spoko resztę dogramy przez telefon :wink:

Opublikowano

Ja juz w domu ;) jeszcze raz Tomek dzieki za zaproszenie bylo milo poznac. No i do soboty ;) a koledzy z olecka moze by sie zjawili ? W sumie niedaleko macie. To jak tam bedziecie mieli czas to sie odezwijcie.

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Nie wiem jak Zadymiacz ale ja nie będę miał czasu pewnie, za dużo mam na głowie:facepalm:

Opublikowano

no to jestem prawie spakowany. niedługo ruszam w droge.

jakis plan na sobote gdzie sie spotykamy?

Opublikowano
no to jestem prawie spakowany. niedługo ruszam w droge.

jakis plan na sobote gdzie sie spotykamy?

Grzesiek a na długo wpadasz do Suwałk?

Opublikowano

na tydzien.

to co jakiegoś grila?

Opublikowano

To może po niedzieli zmontujemy jakiegoś spota? Bo jutro w końcu żona z malutkim wychodzą ze szpitala i w weekend się z domu nie ruszam żeby się rodziną w komplecie nacieszyć.:wink: