Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

dopiero na święta zjeżdżasz?

no niestety dopiero na święta bo niedawno byłem i teraz się nie opłaca nawet jechać bo nie ma kiedy.. w dodatku w soboty chodzę na norweski więc ciężko się wyrwać tym bardziej że to dopiero początki kursu a i tak jestem trochę do tyłu bo zacząłem 2 zajęcia później niż cała grupa i nawet teraz siedzę i po trochu dziobię :)
  • Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 237,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na zimówkach już ganiacie? ja to się lenie zmieniać jeszcze :)

Opublikowano

na letnich :decayed: dobry motyw z tym mandatem :polew:

Opublikowano
  • Autor

ja jak byłem ostatnio to zmieniłem już na zimówki bo nie wiem co mnie tu do świąt zastanie hehe

Johny fura topora potaniała :gwizdanie:

Opublikowano

ja jak byłem ostatnio to zmieniłem już na zimówki bo nie wiem co mnie tu do świąt zastanie hehe

widziałem widziałem :) ale szukam czegoś nowszego.

przejechałem sie ostatnio dwoma sztukami 320d i musze przyznac , ze bardzo fajnie to to chodzi :good:

Jena była w całkowitym mpakiecie (wewn, oraz zewn ) ekeft niesamowity :good: , te siedzenia kubełkowe , czarna podsufitka :evil:

zupełnie cos innego niż audi , nie mówie , ze lepsze czy gorsze, coś innego :kox:

Opublikowano
  • Autor

widziałem widziałem :) ale szukam czegoś nowszego.

przejechałem sie ostatnio dwoma sztukami 320d i musze przyznac , ze bardzo fajnie to to chodzi :good:

Jena była w całkowitym mpakiecie (wewn, oraz zewn ) ekeft niesamowity :good: , te siedzenia kubełkowe , czarna podsufitka :evil:

zupełnie cos innego niż audi , nie mówie , ze lepsze czy gorsze, coś innego :kox:

no E46 w M Pakiecie wymiata :) ja chętnie bym takim czymś pojeździł :) może kiedyś będzie mnie stać na coś dobrego :)

a to były jazdy próbne? czy ktoś znajomy ma i se latałeś? jak w ogóle jazda z tylnym napędem? czy nie szalałeś tym? i oczywiście rozglądasz się już za wersją poliftową tak?

Opublikowano

c156286111.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano
  • Autor
:slina: tą jeździłeś??
Opublikowano

ta furke ogladełem .bedąc w wawie umówiłem sie z gosciami na ogladanka , wykazując chęć zakupu :naughty:, miały małe mankamenty te autka , ale do przeżycia i do zrobienia :good:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 23:59_________________________________________________coś nie moge zdjęś wrzucic :confused4:, tak ta jeżdziłem , druga była w sedanie i bananowych skórach :naughty:. może jutro postaram się zapodac fotki.

Opublikowano
  • Autor

trochę czytałem o tych dieslach w BMW E46 i pisali ludzie że jak brać to już z tym silnikiem po lifcie 2.0 150PS bo z tym słabszym czasami są jakieś problemy :gwizdanie:

ta czerwona to niezła kosa ale kółka to chyba tylko 17"??

co im dolegało?

Opublikowano

tylko i po lifcie jak coś , te 136 mniej udane silniki :no:.

fele chyba 18jak sie nie myle, zawaliście wygladały na czerwonej :evil:

co dolegało: w czerwonej , lakier akryl, maska do ponownego malowana, lampy nie ori.ogólnie musiała być puknieta przodem , szyby wszystkie ori.swiecąca sie poduszka , gosć tłumaczył ze mata padła w siedzeniu pasażera i nie robił tego , oboje sprzedającyzgodzili sie na serwis mimo , że nie pojechaliśy i obaj byli ok.

w czerwonej środek suuuper zadbany jak na 200tyś., dosłownie full :evil:

w siwej , tez poducha sie świeciał , gosc nic nie ukrywał , lewy błotnik robiony , reszta raczej ori., środek do gruntownego prania , wiadomo jak to jasna bananowa tapicerka :slina: , chyba tyle.

oba autka pod kątem mechaniczym Ok. nic nie stukało itp.[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 00:10_________________________________________________dobra zmykam spac , jutro do pracy :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

to jutro po pracy napisz jak się one cenowo przedstawiały :)

w tej czerwonej chyba lampy przedliftowe siedzą.. bo nie wiem czy mi dobrze się wydaje ale chyba w poliftowych są lampy łączone z kierunkami a tam widać że są dzielone ale pewien na 100% nie jestem :wink4:

Opublikowano

cenowo to ok.28tyś. lampy normalne były takie jak powinne byc , tylko ze nie ori :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Karol i jak wsadziłeś już nowe lampy?? ja też poluję na jakieś ;) wkur...a mnie już jazda na zwykłych lampach bez xenonu w taka pogodę :wallbash:

jakby ktoś natrafił przez przypadek na allegro albo gdzieś indziej w dobrej cenie to dajcie znać gays :)

Opublikowano

wczoraj lampki sklejone zostały i w porównaniu do tego co było a jest wyszło :cool1: nie będę puki nie zarzucę hida i basta :decayed: dziś zmodziłem na maksa furę i wystarczy :evil: - założyłem zimówki z czarna stalówą :polew:

zaraz zrobię fote moze tych lamp i pokaże jak wyglądały wcześniej i teraz.

Opublikowano
  • Autor

wczoraj lampki sklejone zostały i w porównaniu do tego co było a jest wyszło :cool1: nie będę puki nie zarzucę hida i basta :decayed: dziś zmodziłem na maksa furę i wystarczy :evil: - założyłem zimówki z czarna stalówą :polew:

zaraz zrobię fote moze tych lamp i pokaże jak wyglądały wcześniej i teraz.

ok to czekam na foto a polerowaleś je??
Opublikowano

tak wyglądały w momencie kupna :embarrassed: sam byłem w szoku jak je zobaczyłem na żywo to wcale załamka była :kwasny:

1284651872.jpg

1284651872_1.jpg

1284651872_2.jpg

a tak wyglądają po:

IMG_0041.jpg

IMG_0044.jpg

w pewnym momencie zastanawiałem się nad matem wnętrza ale jednak pozostał chrom :wink4:

było rozklejanie,dokładne mycie, nabłyszczanie, polerka, polerka kloszy lamp, o spawaniu plastików już nie wspomnę bo było trochę( nawet więcej niż trochę :disgust:) ubytków z tyłu jednej lampy, ale wszystko robione własnoręcznie :decayed:+ dorobiłem górne mocowania, które jeszcze będą dokładnie spasowane na samochodzie i pomalowane na czarno :cwaniak1:

Opublikowano
  • Autor

daj jeszcze foty jak wyglądają z tyłu ;)

Opublikowano

a nie robiłem od tyłu :wink4: oglądniesz na żywca na spocie co i jak :decayed: i co najważniejsze ori valeo a nie jakieś TYCE czy tam DEPO :evil:

Opublikowano
  • Autor

nie no lampy ładnie wypolerowałeś :) wyglądają jak nówki.. ja namierzyłem soczewki ale dzielone i się zastanawiam nad nimi ale chyba wezmę bo mi jeszcze ktoś je sprzątnie spod nosa :disgust: a po nowym roku kupię valeo i będę z nich rezał bixenon a te by poszły na sprzedaż pewnie jeszcze z zarobkiem jakbym je doprowadził do eleganckiego stanu :)[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:56_________________________________________________jeszcze zastanawiam się nad rezaniem środka ;) chodzi mi po głowie oklejenie listew białym karbonem :)