Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ALF] Akumulator.Nie ma mocowania.Czego brakuje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej wszystkim.Mm pytanie.Jak jest zabezpieczony akululator?Czym jest przykręcony bo dzis zauważyłem ze on sobie tylko stoi i zadnego zabezpieczenia nic i lata na boki.A na dodatek pod aku jest jakiś przewód od podcisnienia ale nie wiem gdzie idzie bo wtyczka nie jest nigdzie wciśnieta.Może ktos z was ma jakieś zdjecia jak to wszystko wygląda?a jesli nie to moze jakiś jaśniejszy opis poprosze.Z góry dzieki! :hi:

Opublikowano

W miejscu gdzie masz akum. to w podstawie są otwory na śrube (u mnie tak jest) - po włożeniu akum. nakładasz na jego dolną część taką klamre i przykręcasz śrubą na klucz nr. 13.

Opublikowano

rozumiem.Czyli ja nie mam tej blachy ani sróby bo sa tylko dziury na sróbe/y.A jak jade po dziurach to mam stukanie gdzies pod kokpitem a kolega mi podpowiedział ze moze aku stuka o przegrode.I rzeczywiście wogóle nie jest przykrecony.Chociaz watpie zeby on mi tak stukal w srodku.hmmm A te blachy to raczej sam musze dorobić.A z tym przewodem moze coś wiesz o co chodzi?pod aku jest ale luzem lezy i nie wiem gdzie go wcisnac

Opublikowano

mocowania nie opłaca się dorabiać, poszukaj na szrocie albo odwiedź aso