Wihajster Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Małysz zdobedzie srebro Czuje to po kościach
michu93 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Małysz zdobedzie srebro Czuje to po kościach mówisz? ammann demotywuje na dometywatorach..
ziutek1957 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Małysz zdobedzie srebro Czuje to po kościach -mówisz i masz
iwadrian Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Może niech coś powiedzą cwaniaki którzy sugerowali ADAMOWI zakończenie kariery Brawo Adam :notworthy: :notworthy:
1991Kamil Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 No niestety. 4 medale IO to duży wyczyn ale jednak trochę szkoda, że nie udało się zdobyć tego wymarzonego złota. Jednak jest dobrze
mech15 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 oj Wihajster, ty i te twoje kości :kox: :kox:
Kierownik Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Wihajster a co mowia ci kosci o Justynce , Sikorze i Drużynowych ?
endriuu Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 http://www.sportowefakty.pl/vancouver2010/2010/02/20/norwegowie-zapowiadaja-kolejny-protest-i-walke-o-medal-dla-s/
mech15 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 nic nie pisze, bo zaciska zęby z bólu, więc chyba będzie OK :polew:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 00:04_________________________________________________ http://www.sportowefakty.pl/vancouver2010/2010/02/20/norwegowie-zapowiadaja-kolejny-protest-i-walke-o-medal-dla-s/ no nawijają o tym wszędzie, i wszędzie w odpowiedzi najeżdżają na Norweżki że na sterydach jadą cały czas
endriuu Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 nic nie pisze, bo zaciska zęby z bólu, więc chyba będzie OK :polew:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 00:04_________________________________________________ http://www.sportowefakty.pl/vancouver2010/2010/02/20/norwegowie-zapowiadaja-kolejny-protest-i-walke-o-medal-dla-s/ no nawijają o tym wszędzie, i wszędzie w odpowiedzi najeżdżają na Norweżki że na sterydach jadą cały czas u norwezek (i nie tylko) jest kwestia astmy. jak wiemy leki na astme rozszerzaja oskrzela i latwiej sie oddycha. wiekszosc biegaczek narciarskich - w tym Bjoergen - sa oficjalnie astmatyczkami w zwiazku z tym. nie jest to zabronione i mase inhalatorow mozna zebrac wzdluz kazdej z tras. justyna nie jest "astmatyczka" - chociaz jesli to pomaga - moglaby papiery sobie zlatwic.
1991Kamil Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 Ale to normalne, piłkarze też tak mają, przykład Paweł Kryszałowicz i jego wielka forma za czasów kadry Engela. Też grał na lekach, nawet Dudek opisywał to w swojej książce. Tym norweżkom raczej medalików nie odbiorą, tylko taka wojna psychologiczna
Wihajster Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Wihajster a co mowia ci kosci o Justynce będzie złoto
Kierownik Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Wihajster a co mowia ci kosci o Justynce będzie złoto No kurde ... To by był gicior na maxa
pepik Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Małysz pokazał że jest wielkim sportowcem-profesjonalistą wszyscy inni powinni brać z niego przykład Myśle że w drużynie też powinno być ciekawie bo inni (Stoch, Hula) też skaczą dobrze A Justyna skompletuje medale i bedzie GOLD
endriuu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Ale to normalne, piłkarze też tak mają, przykład Paweł Kryszałowicz i jego wielka forma za czasów kadry Engela. Też grał na lekach, nawet Dudek opisywał to w swojej książce. Tym norweżkom raczej medalików nie odbiorą, tylko taka wojna psychologiczna fragment wywiadu z Kowalczyk po zdobyciu brązu w mieszanym: Spodziewała się pani, że Marit Bjoergen zdobędzie tu dwa złote medale? - Tak. Z Turynu wyjeżdżała z wielkim płaczem, bardzo zawiedziona. Ja mówiłam, że Marit wróci i wróciła. Znowu pani przegrała z zawodniczką chorą na astmę. - No tak. Muszę się z tym pogodzić, że ona jest bardzo chora. Nie wygląda mi na taką, ale jest. Trochę przykro, samemu będąc zdrowym i silnym, przegrać z chorym. Już po sprincie myślałam sobie "cholera, z taką chorą przegrać". Ale gratulowałam jej szczerze. Po tych biegach chyba muszę powiedzieć swojemu doktorowi, że musimy u mnie znaleźć jaką astmę. Z pierwszej szóstki tylko ja jestem zdrowa... Trzeba więc się zastanowić nad chorobą. Co im wolno, czego pani nie wolno? - Przyjmować sterydy przed startem, które rozszerzają pęcherzyki płucne. Chyba nie muszę tłumaczyć, co w naszej dyscyplinie oznacza więcej powietrza w płucach [oznacza lepsze dotlenienie krwi. Mięśnie pracują, nie zakwaszają się - red.].[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 17:53_________________________________________________ Sikora 11. ladnie ale celownik powinien sobie nastroić.
mech15 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Ale to normalne, piłkarze też tak mają, przykład Paweł Kryszałowicz i jego wielka forma za czasów kadry Engela. Też grał na lekach, nawet Dudek opisywał to w swojej książce. Tym norweżkom raczej medalików nie odbiorą, tylko taka wojna psychologiczna fragment wywiadu z Kowalczyk po zdobyciu brązu w mieszanym: Spodziewała się pani, że Marit Bjoergen zdobędzie tu dwa złote medale? - Tak. Z Turynu wyjeżdżała z wielkim płaczem, bardzo zawiedziona. Ja mówiłam, że Marit wróci i wróciła. Znowu pani przegrała z zawodniczką chorą na astmę. - No tak. Muszę się z tym pogodzić, że ona jest bardzo chora. Nie wygląda mi na taką, ale jest. Trochę przykro, samemu będąc zdrowym i silnym, przegrać z chorym. Już po sprincie myślałam sobie "cholera, z taką chorą przegrać". Ale gratulowałam jej szczerze. Po tych biegach chyba muszę powiedzieć swojemu doktorowi, że musimy u mnie znaleźć jaką astmę. Z pierwszej szóstki tylko ja jestem zdrowa... Trzeba więc się zastanowić nad chorobą. Co im wolno, czego pani nie wolno? - Przyjmować sterydy przed startem, które rozszerzają pęcherzyki płucne. Chyba nie muszę tłumaczyć, co w naszej dyscyplinie oznacza więcej powietrza w płucach [oznacza lepsze dotlenienie krwi. Mięśnie pracują, nie zakwaszają się - red.].[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 17:53_________________________________________________ Sikora 11. ladnie ale celownik powinien sobie nastroić. mi też spodobał się ten wywiad-fajnie i z dystansem żartuje o tym, że zastanowi się nad chorobą...
endriuu Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 http://www.sport.pl/vancouver2010/1,103361,7595864,Vancouver_2010__Robert_Korzeniowski__Wypowiedzi_Justyny.html
Wąski Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 http://www.sport.pl/vancouver2010/1,103359,7598771,Polacy_z_flaga_Monako.html
Rekomendowane odpowiedzi