bediks Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 A za wymianę głowicy z głowica włącznie wzięli 150 zl hehe
prezesik Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Na nadodrzańskiej zrobia mi rozkodowanie za 50 zl Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
BUGS Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 dawno mnie tu nie było Panowie, siedzę na forum parę godzin i czytam różne opinie na temat regeneracji pompek w A4 B6 1.9 TDI Czy może gdzieś w Szczecinie, Stargardzie lub gdzieś w okolicach jest jakiś profesjonalny zakład, z ogarniętym pracownikiem który zregeneruje mi wszystkie pompki? Nie chodzi tu o jakiś paprochów, wole wydać więcej kasy i mieć porządnie zrobione pompki. Jeżeli ktoś ma sprawdzoną firmę to proszę o namiary.
wesz82 Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Bojarski w Gryfinie ale trzymaj się za kieszeń http://www.autobojarski.com.pl/ Edytowane 22 Października 2014 przez wesz82
SotoM Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 514 027 916 - pawel ZST zrobi porzadek z wtryskiwaczami -poleca go bardzo kolega.
bediks Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Na pilnie potrzebuje szrotu w zs z audi częściami
prezesik Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Kolo mierzona masz zaraz znajde Xedos stobno maja jakies polifta nawet a ci szukasz Stoją dwie sztuki http://xedos.com.pl/index.php/w-demontazu/?marka=Audi&model=A4 Wysłane z mojego iPad za pomocą palca wskazujacego:) Edytowane 24 Października 2014 przez prezesik
bediks Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Tam to wiem gdzie chce jakiś typowo w szczecinie bo potrzebuje używanej pompy paliwa na próbę bo jeblo mi coś w aucie i nie wiem czy pompa paliwa czy przekaźnik czy regulator ciśnienia bo słabo paliwo podaje
prezesik Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 A to w samym zs nie wiem Wysłane z mojego iPad za pomocą palca wskazujacego:) Bedziesz teraz wolniej jeździł ;p Wysłane z mojego iPad za pomocą palca wskazujacego:)
bediks Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 W ogóle teraz nie jeździ hehe
prezesik Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 No to lipa jak.... w polonezie to bys baniak 5l obok silnika przymocować i bys poleciał po części hehe a tu niestety (( Wysłane z mojego iPad za pomocą palca wskazujacego:)
soulmaster3m Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 26 kwietnia, już szukam adres. 26 kwietnia, za Biedrą / Ojro RTV. Jest skup złomu i coś pamiętam, że stały jakieś samochody, ale co mają to głowy nie dam. Ja właśnie ojcu w Astrze F walczę z pompą Nie sprawdził a pompa dobra, teraz to obie dobre ma przekaźnik sprawdziłem i działa. Nie podaje w ogóle napięcia na pompę, więc zostaje mi jutro zobaczyć pod spodem czy przewody nie przetarte.
SotoM Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Na podiuchach jest jakiś szrot z angolami.
windu83 Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 w Xedoxie kiedyś brałem pompę i powiedziałem gościowi że nie wiem czy będzie pasować to powiedział że jak sprawdzę i nie będzie pasować to mogę oddać ale pasowała
prezesik Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Na podiuchach jest jakiś szrot z angolami. Daj dokładny namiar Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
windu83 Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Użyczy ktoś ze szczecina radia swojego concert na 2-3 minutki, bo potrzebuję sprawdzić czy mi wzmacniacz żyje?
prezesik Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Wbijaj do mnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Użyczy ktoś ze szczecina radia swojego concert na 2-3 minutki, bo potrzebuję sprawdzić czy mi wzmacniacz żyje? Masz bosa ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
SotoM Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Na podiuchach jest jakiś szrot z angolami.Daj dokładny namiar Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kuźwa jakbym wiedział gdzie to bym napirał odrazu...wiem że tam jest w c**j szrotów różnych marek fur...Napewno na -metalowej
Rekomendowane odpowiedzi