oktawiusz5 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 witam ja próbuje się uporać z problemem w b5 (z licznikiem Pełny FIS zegarek tarczowy) takim iż nie zawsze mi się załączają przednie głośniki raz grają a raz nie jest na to jakiś sposób czy to jest wada radyjka? Radio chorus II system nagłośnienia mam chyba NOKIA sżdze po tym bo z tyłu na tubie jest NOKIA
Michał Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 witam ja próbuje się uporać z problemem w b5 (z licznikiem Pełny FIS zegarek tarczowy) takim iż nie zawsze mi się załączają przednie głośniki raz grają a raz nie jest na to jakiś sposób czy to jest wada radyjka? Radio chorus II system nagłośnienia mam chyba NOKIA sżdze po tym bo z tyłu na tubie jest NOKIA Podesłałem Ci już link do postu w którym jest odpowiedź, a wciąż pytasz :wallbash: Przed ostatecznym zamontowaniem należy jeszcze odłączyć/odciąć przewód z pinu nr 1 (oznaczonego jako GALA). Jeśli tego nie zrobimy to czasem po włączeniu radia będzie słychać tylko głuchą ciszę...
oktawiusz5 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 ok dostałem linka ale nie było tam napisane ze jak odetnę gale to rozwiąże to problem przednich głośników !! Ja nie mam głuchej ciszy bo gra mi tył wiec nie sądziłem ze jest to ten problem udałem się do auta odciąłem tą GALE i poszło dzięki michal_s87
Michał Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 racja, sorry trochę nieprecyzyjnie się wyraziłem, już poprawiłem
Seski Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ja ostatnio kupilem concerta zmieniarke i zrobilem sobie to sam jak nie ma sie problemow to szybko idzie
Rekomendowane odpowiedzi