Kamill Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Gazeta pe el Na 3ciej stronie podane sa telefony do jakis instytucji ktore pomagają w dochodzeniu swoich praw. Pozatym to niezle chamstwo, zanizaja wyplaty jak tylko mogą, nawet niezgodnie z prawem licząc na to iż klient pokornie przyjmie kase i nie bedzie sie z nimi sądził. Pewnie teraz tak postepują bo coraz wiekszy procent wypadkow to proby naciągniecia idlatego ubezpieczyciele tną koszty jak mogą, ale to ich i tak nie tlumaczy oczywiscie.
Gość Murzyn Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Bratpit w tej kwesti ma doswiadczenie
Traviz Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Przechodziłem coś podobnego kilka miechów temu w MTU... prawie pół roku wypłacali mi kasę z tytulu sprzedanego auta i rozwiązania umowy... W dodatku kwota była zaniżona...
Radek321 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Jak narazie nie narzekam na ubbezpieczycieli :razz:
MARTiiii Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja za klika dni wykupuje ochronę prawną w DAS i będę miał święty spokuj.
bratpit Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Bratpit w tej kwesti ma doswiadczenie No można tak powiedzieć
piurko Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Bratpit w tej kwesti ma doswiadczenie No można tak powiedzieć Więc .... :shock: Co Ty na to :mrgreen:
bratpit Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Bratpit w tej kwesti ma doswiadczenie No można tak powiedzieć Więc .... :shock: Co Ty na to :mrgreen: Nic , tak było , jest i będzie. Jak się dasz tak masz. Jest na to rada nic nie podpisywać nieświadomie , wszystko czytać uważnie , a jak sa jakieś wątpliwości to najlepiej zaprzęgnąć jakiegos prawnika żeby tym się zajął.
Radek321 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Czyżbyś był pracował w firmie od ubezpieczeń
bratpit Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Czyżbyś był pracował w firmie od ubezpieczeń A gdzie tam :mrgreen:
Radek321 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Prowadze agencje ubezpieczeniową współpracującą na wyłącznośc z PZU S.A. A to co ma być :mrgreen:
bratpit Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Prowadze agencje ubezpieczeniową współpracującą na wyłącznośc z PZU S.A. A to co ma być :mrgreen: Heh no wiesz co takie papiery na mnie tu wyciągasz :mrgreen: :mrgreen:
Hugo Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Prowadze agencje ubezpieczeniową współpracującą na wyłącznośc z PZU S.A. A to co ma być :mrgreen: Heh no wiesz co takie papiery na mnie tu wyciągasz :mrgreen: :mrgreen: Jeszcze troche i będziesz zamieszany w prywatyzacje PZU
piurko Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Prowadze agencje ubezpieczeniową współpracującą na wyłącznośc z PZU S.A. A to co ma być :mrgreen: Wie gdzie szukać :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi