david_n Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ale to 300 KM to chyba nie w automacie co??? a w czym problem?
Carlos* Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Moje A4 3.0 TDI obecnie ma ponad 300 PS i coś około 610 Nm jeśli dobrze pamiętam , jak znajdę chwilkę to wkleję wykres.
Patrox Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Moje A4 3.0 TDI obecnie ma ponad 300 PS i coś około 610 Nm jeśli dobrze pamiętam , jak znajdę chwilkę to wkleję wykres. Z nowego A4 B8 jest to jak najbardziej możliwe ze względu na nowe większe turbo, centralnie umieszczony intecooler ale ze starej A6 to mało realne jeśli program ma byc bezpieczny
mystic.pl Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Panowie uświadomcie mnie bo sam już nie wiem ... czy w A4 B7 z silnikiem ASB 3.0 tdi jest zamontowana fabrycznie chłodnica oleju ??[br]Dopisany: 26 Lipiec 2010, 11:43_________________________________________________Sprawdziłem w etce, że jednak jakaś tam chłodniczka oleju jest , ale na ile daje radę to już bym prosił o wypowiedzenie się fachowców.
Rekomendowane odpowiedzi