Mlody_02_87 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam, w mam mały problem, muszę wymienić przewody zapłonowe, tylko jakie kupić? oczywiście autko jeździ tylko na Pb, i silnik 2.8 V6 30V. żeby były dobre i w miarę rozsądnej cenie. Z góry Dzięki za pomoc.
leoncjo Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 W miarę dobre bosch, dobre: beru, ngk... ale cena nie będzie niska. Kiedys kupiłem do benzyniaka ojca jakieś tańsze i okazało się, że są gorsze niż stare....
Filutek Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Jeździłem 2,8 ACK na gazie, używałem NGA z powodu gazu cena jakieś pól roku temu 400zl
Mlody_02_87 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 podobno trzeba uważać na przewody jak jest instalacja LPG ja jednak takiej nie będę zakładał. wiec jakie przewody tylko do PB?
neon Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 beru nr ZEF1219 ok 400pln, NGK ok 350pln,bosch ok 370pln
spec_50 Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 podobno trzeba uważać na przewody jak jest instalacja LPG ja jednak takiej nie będę zakładał. wiec jakie przewody tylko do PB? To jest bzdura.Różnica temperatur przy gazie i benzynie,to kilka stopni C. Obecnie,jak zresztą większość rzeczy wykonuje się z nowych technologicznie materiałów.Te "stare" "markowe"mogą być już przeżytkiem. Płacisz za markę i dużo,czy za jakość/nowość/ ,za mniejszą cenę. Kilka stów za przewody,lekka przesada...
pitek846 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 POLECAM PRZEWODY HIGH VOLT DYSTRYBUTOR NA POLSKE RADOM UL PODWALNA MAM NGK I POD MASKĄ MAM CHOINKE
darkb Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 koledzy mam pytanie a cop powiecie na temat przewodów SENTECH do 1,8 do audiczki
jihaad Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 POLECAM PRZEWODY HIGH VOLT DYSTRYBUTOR NA POLSKE RADOM UL PODWALNA MAM NGK I POD MASKĄ MAM CHOINKE To kup te z Radomia i będzie OK.
koscielny Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Witam, podepnę się do tematu mam w swojej 2,4 V6 dodatkowo gaz; na wolnych obrotach (bieg jalowy) na gazie troche trzęsie całą budą + przy zimnym lubi szarpnąć trochę dziś gazownik trochę posprawdzał, nastawy gazu nic nie wnoszą, na szybko sprawdził łatwo dostępne świece, wyglądają łatwo dalszy krok to sprawdzić przewody, czy coś będzie wieczorem widać moje pytania to co o tym myślicie? jakie przewody do tego silnika + LPG co ile powinno się wymieniać przewody obecne są z 2004 ale nie wiem kiedy wymieniane (autko od miesiąca mam)
Rekomendowane odpowiedzi