Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jakie wyposażenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,powiedzcie mi proszę od jakiego roku była produkowana B5 z tymi drewnianymi wykończeniami i sygnalizowaniem otwartych drzwi itp.? dzięki

Opublikowano

Ja mam 98 i mam te listwy w drewnie ale nie mam sygnalizatora drzwi otwartych.A sygnalizator to chyba jest w autach z pol fizem bo tam jest dopiero kontrolka o nie zamknietych drzwiach.A pol fiz byl montowany od roku 1999 :hi:

Opublikowano
  • Autor

dzięki,może jeszcze ktoś odpowie?

Opublikowano

ja mam też drewniane wykończenie i sygnalizację otwartych drzwi ale to już końcówka serii!

Opublikowano

:blink:

przecież drewno to opcja i była dostępna od początku produkcji

a ten sygnał to ma każda A4, chyba że się spier...

Opublikowano

zależy komu o jakie sygnalizowanie chodzi...kolega pewnie miał na mysli info na 1/2 fisa a nie brzęczyk.Kolkov o jakim konkretnie sygnale mówisz :mysli: o brzęczyku jak sie świateł nie zgasi ?? bo info o otwartch drzwiach dopiero w 2 lifcie było

Opublikowano

Rocznik 99, mam drewno (albo coś podobnego) ale FIS pokazuje tylko otwarcie klapy, a na pewno jest pełny :(. Może to tylko kwestia kodowania, i ktoś mógłby spisać kodowanie liczników? Coś mi się wydaje, że to można włączyć. Sygnał otwarcie i zamknięcia drzwi jest, i działa, lampki w aucie reagują poprawnie.

Opublikowano

Rocznik 97 avant tez mam drewniane wykonczenia ale sygnalu niestety brak :/

Opublikowano

Potwierdzam, drewno jest, sygnału brak - no chyba że chodzi o ten brzęczyk przy nie wyłączonych światłach :decayed:

Opublikowano

Potwierdzam, drewno jest, sygnału brak - no chyba że chodzi o ten brzęczyk przy nie wyłączonych światłach :decayed:

Ja mam drewno w '95. Drzwi nie pokazuje na zestawie wskaźników jednak jak ktoś ich nie domknie, to lampka nie gaśnie, wystarczający patent...

Opublikowano

Sąsiad ma A4 z 1998 i ma drewno ale nie ma wyświetlanego info o niedomkniętych drzwiach.

Opublikowano

'98,bez fisa; drewno- obecne, sygnalizacja- brak [nie ma też sygnalizacji niezapiętych pasów, co mi akurat odpowiada :) ]

Opublikowano

No, to pikanie strasznie wkurza :kox: Miałem okazję pojeździć trochę Coltem 1.3 i tam właśnie jeden pas nie zapięty i pik pik co chwilę.

Opublikowano

myślę że kwestia pikania to jest do przestawienia VAG-iem