waldi198 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam jakie mogę zrobić logi jak auta nie mogę odpalić? na jakich blokach? jest wogule sens robić jakieś logi? pozdrawiam i proszę o odpowiedz
mstan Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam Faktycznie nie można zrobić logów gdy silnik nie może odpalić i istotnie nie ma to sensu. Ale w takim układzie zacząłbyś może od trochę prostszych i bardziej pożytecznych rzeczy jakimi są, sczytanie błędów z ECU. To można zrobić nawet gdy silnika nie można uruchomić. Pozdrawiam
waldi198 Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam Faktycznie nie można zrobić logów gdy silnik nie może odpalić i istotnie nie ma to sensu. Ale w takim układzie zacząłbyś może od trochę prostszych i bardziej pożytecznych rzeczy jakimi są, sczytanie błędów z ECU. To można zrobić nawet gdy silnika nie można uruchomić. Pozdrawiam no problem jest w tym że nie mam żadnych był tylko jeden ale związany z tym że odłączony był akumulator heh
ROBERT Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Powiedz mi jak Ty chciałeś zrobić logi z wyłączonym silnikiem
mstan Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam Skoro mówisz że pompa sprawna(paliwo jest),cewki sprawne (iskra jest) to pozostaje tylko sprawdzenie czy parametry te są właściwe i wszystko odbywa się wa właściwym czasie. Bułka z masłem. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi