Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zakup myjki ciśnieniowej - pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popatrz jeszcze na Nilfisk, Lavor, Kranzle. Jeżeli już chcesz Karchera i się na niego uprzesz to na pewno tylko z aluminiową pompą i coś z serii nie niżej niż 5.xx, a najlepiej 7.xx.

Tych co wymieniłeś bym nie kupił na pewno.

Opublikowano

Popatrz jeszcze na Nilfisk, Lavor, Kranzle. Jeżeli już chcesz Karchera i się na niego uprzesz to na pewno tylko z aluminiową pompą i coś z serii nie niżej niż 5.xx, a najlepiej 7.xx.

Tych co wymieniłeś bym nie kupił na pewno.

Za 600 zł nie kupi żadnej z tych które wymieniłeś,chyba że używkę.

Opublikowano

Za 600 zł nie kupi żadnej z tych które wymieniłeś,chyba że używkę.

Coś za coś, ale Nilfiska może kupić:

http://spawanie.nazwa.pl/a-p-3320.html

Oczywiście Karcher K 5.55 Jubilee też się sprawdzi :wink4:

Opublikowano

J asobie trzasnąłem wczoraj K 7.91 MD :decayed:

Fajnie siurga wodą :kox:

Opublikowano

Fajna myjka, aczkolwiek chyba w tej cenie skusiłbym się na coś innego :kox:

Kiedy mogę przyjechać przetestować ? :naughty:

Opublikowano

jak ktos ma ochote na naprawde dobre mycie samochodu to pogadam ze strazakami i moze uzycza odpowiedniego sprzetu. z cisnieniem tez nie bedzie problemu :kox:

Opublikowano

Od ponad roku mam Lavor 160 - poszukaj w Lidlu - od czasu do czasu wystawiaja za 599zl z 3-letnia gwarancja

http://www.polus.pl/usugi/serwis-czesci-akcesoria/urzadzenia-sprzedawane-w-sklepach-lidl

Cytat z neta

nie wiem czy są jeszcze w ofercie ale ja tą myjkę użytkuje od roku

i powiem ci że innej bym nie kupił. Pare razy chodziła po 8 godzin z przerwami.

Nazywa się LAVOR Superwash 160 ma 3 lata gwarancji ,160 bar wąż ze 20m długi ,szczotka ,dysza strumieniowa, dysza rotacyjna no i najważniejsze pompa aluminiowa a tłoki ceramiczne a nie jak w tanim sprzęcie wszystko plastik ,

autostop i to wszystko za 666pln .Sama myjka jest made in italy.

Opublikowano

Fajna myjka, aczkolwiek chyba w tej cenie skusiłbym się na coś innego :kox:

Kiedy mogę przyjechać przetestować ? :naughty:

:kox: :kox:

Jesteś u mnie zawsze mile widziany :gwizdanie:

Myjka dobrze, wypier*ala fugi z między płytek :polew: :polew:

Opublikowano

Od ponad roku mam Lavor 160 - poszukaj w Lidlu - od czasu do czasu wystawiaja za 599zl z 3-letnia gwarancja

http://www.polus.pl/usugi/serwis-czesci-akcesoria/urzadzenia-sprzedawane-w-sklepach-lidl

Również polecam tą myjkę w cenie do 600 zł :wink4:

:kox: :kox:

Jesteś u mnie zawsze mile widziany :gwizdanie:

Myjka dobrze, wypier*ala fugi z między płytek :polew: :polew:

Spróbuj kiedyś umyć sobie stopę :naughty: :naughty: :naughty:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy, odświeżę trochę temat. Chcę kupić jakąś fajną, dobrą i niedrogą myjkę, budżet tak do 1000 pln. Myjka ma być przede wszystkim używana do mycia aut (2-3 razy w tygodniu) i okazjonalnie do mycia np elewacji domu czy kostki.

W Makro w promocji np jest Karcher K 5.86, ale różne opinie słyszałem o tej marce, że tylko na opinii jedzie itd .Z kolei na allegro znalazłem coś takiego http://allegro.pl/item1071380809_black_decker_myjka_pw1700_szczotka_do_elewacji.html. Co moglibyście polecić? W ogóle jaką markę sugerujecie?

Opublikowano

To przeczytaj ten temat - masz nawet podane przykłady.

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item1073033441_black_decker_myjka_pw1500_super_najlepsza_cena.html

Przeczytałem temacik i znalazłem taką myjkę :wink4: Co powiecie na jej temat? Myjka będzie używana dość rzadko, ogromnych wymagań nie mam, ale żeby brudne autko umyła :) I może czasami do czegoś innego :wink4: Kasy nie chcę wydawać zbyt dużo... A na wydając 200 zł na jakaś myjkę to chyba wyrzucamy kasę w błoto? :rolleyes: Czy w przypadku tej myjki jest podobnie? :decayed: A może coś innego za podobną kasę?

Opublikowano

Osobiście nie przekonam się do B&D i nie jestem w stanie się na jej temat wypowiedzieć. Wg mnie wszystkie tego typu myjki są bardziej w kierunku "marketowych".

Opublikowano

serwisujemy u siebie B&D to powiem ci że często spotykamy sie z tym że jako część zamiennna występuje całe urządzenie :naughty:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odgrzewam kotleta :gwizdanie:

Sam planuję zakup jakiejś średniej klasy i wielkości myjki :gwizdanie:

Może Karcher? np coś takiego: http://allegro.pl/myjka-cisnieniowa-karcher-5-55-dostawa-gratis-i1216356482.html

czy wszystkie modele Karchera 5.XX i wyżej mają mosiężną lub aluminiową głowicę ?

chciałbym używać takiej myjki z pianownicą :wink4: :wink4:

może ktoś handluje takim sprzętem i mógłby zaproponować jakąś ciekawą ofertę ?

Opublikowano

Miałem takiego karchera wytrzymał troszkę ponad 2 lata, niezbyt intensywnie używany, w weekend 2 auta myte, teraz od roku mam Bosha Aquatak 115 PLUS (nazwy nie pamiętam dokładnie) ale ciśnienie daje o wiele lepsze od karchera a w komplecie są wszystkie końcówki jakie są potrzebne, ja za swojego płaciłem coś ~600zł i bardzo sobie chwalę, lepiej się spisuje niż karcher.

Opublikowano

Ja również miałem podobny dylemat. Wahałem się między Karcherem (seria 5.xx) a Black&Deckerem. Po przeczytaniu wielu for na necie i rozmowach ze znajomymi, zdecydowałem się na Karchera K 5.55. Do prac przydomowych (mycie elewacji, kostki brukowej) i mycia samochodów sprawuje się bardzo dobrze.

Opublikowano

Miałem takiego karchera wytrzymał troszkę ponad 2 lata, niezbyt intensywnie używany, w weekend 2 auta myte, teraz od roku mam Bosha Aquatak 115 PLUS (nazwy nie pamiętam dokładnie) ale ciśnienie daje o wiele lepsze od karchera a w komplecie są wszystkie końcówki jakie są potrzebne, ja za swojego płaciłem coś ~600zł i bardzo sobie chwalę, lepiej się spisuje niż karcher.

to mnie teraz kolego zaskoczyłeś, bo ja mam karchera 2,98 PLUS i on wytrzymał też jakoś 2 lata i w końcu popsuł się, i teraz chciałbym kupić coś na więcej niż 2 lata, jeżeli mam zapłacić taką cenę :mysli: ale skoro piszesz, że seria 5,55 też jest nie bardzo :gwizdanie: sam już nie wiem :confused4:

Opublikowano

Najlepsze myjki cisnieniowe robi Kranzle - tylko ze to wydatek ok 1800zl...

Opublikowano

potwierdzam,only Kranzle,mamy juz ponad 4 lata,używany intensywnie smiga jak ta lala :good: