Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADP] Jak zakodować centralny - problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

jak w zakodowac blokowanie drzwi w audi z 96 roku, gdy nie można Vagiem wejsc do streownika cent. zamka?

prosze o podpowiedz

z gory dziekuje za pomoc

[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 19:31_________________________________________________moze Vaga zmienic obecnie uzywam 311-2

Opublikowano

hmm nie mam pojecia... :>

raczej pakietu komfort brak, nie mam opisu na listwie bezpiecznikow :([br]Dopisany: 23 Luty 2010, 23:39_________________________________________________szyby z zamka kierowcy podczas trzymania ida w gore...[br]Dopisany: 24 Luty 2010, 16:48_________________________________________________ale rozumiem ze jak pneumata to nic z tego...

Opublikowano

No to problem rozwiązany jak masz dokładana centralkę do pilotów to nic nie zrobisz.

Opublikowano

no to f*ck f*ck f*ck ... :>

centralke mam juz w standardzie, jedynie zamykanie sobie dołożyłem z pilota bo nie chce mi sie za kazdym razem

wkladac kluczyka w zamek ...

dzięki za pomoc...

pozdrawiam cały a4/klub/pl :)[br]Dopisany: 24 Luty 2010, 22:34_________________________________________________aha i domykanie szyb mialem z kluczyka jak przytrzymalem przy zamykaniu...

Opublikowano

no dobrze ale w tej chwili masz wpiętą centralkę od pilotów na kablu sygnałowym do pompki centralnego i nie dostaniesz się VAG-iem do niego tu tkwi przyczyna.

Opublikowano

możesz spróbować zmostkować ten przewód na kostce do tej nie oryginalnej centralki jak ją wypniesz i wtedy spróbować VAG-iem zakodować co tam chcesz

Opublikowano

Witam

To nie jest program komputerowy tylko komputer i łączysz się za pomocą VAG-a tak jak z ECU(komputer silnika) ,lub klimatyzacją itp.

Pozdrawiam

Opublikowano

podepnę się. Mam oryginalny zamek w kluczyku na pilota, więc z tego co czytam mam sterownik zamka więc vagiem zmienie zamykanie tak

Opublikowano

podepnę się. Mam oryginalny zamek w kluczyku na pilota, więc z tego co czytam mam sterownik zamka więc vagiem zmienie zamykanie tak

Na jakie chcesz zamienić zamykanie?

Witam

Nie ma sterownika i nic nie zrobisz.

Pozdrawiam

Witam

To nie jest program komputerowy tylko komputer i łączysz się za pomocą VAG-a tak jak z ECU(komputer silnika) ,lub klimatyzacją itp.

Pozdrawiam

Sam nakołowałeś i potem chcesz prostować :wallbash:

Jest sterownik w każdym gdzie jest centralny i tyle.

audimilan zrób jak proponowałem w ostatnim moim poście i napisz co wyszło

Opublikowano

chce żeby auto zamykało się po ruszeniu

Opublikowano

Możesz to zrobić VAG-iem

Opublikowano

ok bede probowal w sobote, wieczorkiem opisze co i jak, pozdrawiam

jak na razie z vaga do sterownika, (chyba "35" odpowiada za centralny) nie mozna sie polaczyc...

pozdrowienia dla a4-klub