Copywriter Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Dziś pojechałem na przegląd i zamiast wbić mi w dowód diagnosta wystawił mi na papierze na rok pokwitowanie, że auto przeszło przegląd, uczynił tak ponieważ nie zdarzyłem wbić w dowód w urzędzie komunikacji adnotacji o założonym LPG. Moje pytanie: Czy jutro, gdy pojadę do wydziału komunikacji, by wbili mi LPG to mogę im pokazać tę kartkę o badaniu technicznym i poprosić o wbicie również czy muszę znów pedałować do stacji diagnostycznej by koleś wbił badanie techniczne...?
soolek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Powinni Ci wbić w wydziale, chyba że Pani w okienku będzie za leniwa.
Buba Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Pani ci nie podbije bo na pieczątce w dowodzie jest numer stacji diagnostycznej
soolek Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Pani ci nie podbije bo na pieczątce w dowodzie jest numer stacji diagnostycznej A jakie to ma znaczenie? Świstek będzie do wglądu w wydziale komunikacji, gdyby ktoś chciał z jakiegoś powodu dochodzić na jakiej stacji robiony przegląd. Wydział komunikacji wpisuje osobiście termin przeglądu w dowodzie także przy przerejestrowywaniu auta lub pierwszej rejestracji w kraju, więc nie ma powodu, żeby tutaj też wpisać. Oczywiście dużo zależy od widzimisie Pani...niestety.
Copywriter Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Opublikowano 25 Lutego 2010 No i nie wbiła! Muszę się bujać na tę stację ponownie! Szit! THX! Panie i Panowie
Buba Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 No i nie wbiła! Muszę się bujać na tę stację ponownie! Szit! THX! Panie i Panowie wiedzialem
soolek Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 No i nie wbiła! Muszę się bujać na tę stację ponownie! Szit! THX! Panie i Panowie wiedzialem Oj tam. Pani już weekend poczuła, więc co się będzie wysilała...
Rekomendowane odpowiedzi