vauxhall95 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Witam.Podlaczylem tempomat zgodnie z ta instrukcja: 1 pin z tempomatu do pinu 8 w kostce żółtej (przewód CZARNY) 39 PIN 2 rzad 15 pin od lewej 2 pin z tempomatu do pinu 1 w kostce żółtej (przewód niebieski) 35 PIN 2 rzad 11 pin od lewej 3 pin z tempomatu do pinu 8 w kostce czarnej (przewód czerwono-żółty) 36 PIN 2 rzad 12 pin od lewej 4 pin z tempomatu do pinu 9 w kostce żółtej (przewód czarno-żółty) 67 PIN 1 rzad 21 pin od lewej 5 pin z tempomatu do pinu 1 w kostce brązowej (przewód czerwono siwy) ?? 1 rzad 13 pin od lewej 6 mostek z 4 Wogole nie ma reakcji na vagu.Niewiem ale kabel w manetce sie odlutowal potem kolejne 2.Wiec je dolutowal zdaje mi sie ze dobrze,moze ma ktos rozpiske jak to idzie.Chodzi mi o te kable w srodku manetki co przylutowane sa do okraglych pinow do tych ktore sa podlaczane do komputera.Podlaczalem wszystko bezposrednio pod kable z kompa[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 17:20_________________________________________________Dobra sprawa sie zmienila.Podlaczylem 5pin pod akumulator do plusa.I dziala pozycja Aufn i Fix.tyle ze nie ma ostatnich 11 w grupie 006.Tak jakby tempomat ciagle wylaczony.Wyskakuje bladd 671
piotr900 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 kolego a radio w aucie masz jakie sam swoje wkładałeś czy masz orginał bo jak sam wkładałeś to podałeś napiecie na kabel który idze na czujnik predkości a odepnij radio i zobaczysz jak bedzie
vauxhall95 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 no mam niefabryczne.I sam przerabialem kostke zeby bylo na stale wlaczone(czyli ciagle prad dostawalo)[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 15:36_________________________________________________No wyjelem radio.Moje spostrzezenie to ze gong sie wlacza jak swiatla sa wlaczone.Dalej to samo
Gość .... Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam Czy mógł bym prosić o schemat ? czy z AHU bedzie pasował do AFN tempomat ?
lesand Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam Czy mógł bym prosić o schemat ? czy z AHU bedzie pasował do AFN tempomat ? http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ajm_montaz_tempomatu-t30224.0.html http://krzysztof-zaremba.fm.interia.pl/tempomat/
Gość .... Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dziękuje Przeanalizuje temat i mam nadzieje ze cos z tego bedzie.
vauxhall95 Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 Wczoraj natchnelo mnie zeby zajrzec raz jeszcze do tempomatu,rozebralem go na czesci pierwsze,po otwarciu-2sciezki spalone(nie zwieraja) :wallbash:,jutro podlaczam tempomat na nowo bo mialem odlaczony.
Rekomendowane odpowiedzi