gawey Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 _________________________________________________ hey koledzy nie wiem czyt pod dobry tamat podczepiam sie ale nie chcialem dawac pod silnik bo to nie jest czesc mechaniczna a wiec mam do was pytanie jak mocowana jest plastikowa obudowa silnika ,bo zaznaczone miejsca na rysunku sa u mnie puste i gdzie moglbym znalezsc takie mocowanie bo nie chce zeby mi to latalo z gory dzieki za info _________________________________________________
zyga100 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 ta osłona trzyma się na dwuch śrubach 6 mm na klucz 10. Śruby są zamontowane na gumkach lecz szybką się urywają pod wpływem drgań. U siebie wykręciłem je bo miałem zerwane i założyłem normalne śruby na klucz 10 podkładki gumowe i nakrętki
Miszka82 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 na szrocie albo tak jak kolega powyżej napisał
Nizin5 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 22 zł to nie wydatek zaslepki masz do tego? zeby dziur nie było widac.. bo jak nie to tez kup zeby porzadnie wygladało na giełdzie tego masa jest w podrobie za grosze..
Rekomendowane odpowiedzi