Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Audi Avant S-Line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spojrz na fotki Malika on ma pełen zewnetrzny pakiet S-line( no chyba tylko tył jest od zwykłej A4)

Opublikowano

pieknosc :rolleyes: do szczescia brakuje tylko :quattro: ale i tak wyglada bosko!

Opublikowano
  • Autor

Spojrz na fotki Malika on ma pełen zewnetrzny pakiet S-line( no chyba tylko tył jest od zwykłej A4)

obejrzałem i co mnie uderzyło to... chyba jednak podniosę zawiechę bo wygląda ok a już mnie krew zalewa na dziurach i koleinach.. Jaka tam jest felga ?

Opublikowano

nie w ta strone chcesz isc - zawias podnosi sie w terenowkach!!! :grin:

Opublikowano
  • Autor

pieknosc :rolleyes: do szczescia brakuje tylko :quattro:

i do quattro najlepiej V6 :cool:

echhh nie można mieć wszystkiego...[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2007, 00:33 _________________________________________________

nie w ta strone chcesz isc - zawias podnosi sie w terenowkach!!! :grin:

niestety żyje w kraju gdzie drogi są przeważnie dla terenówek

Opublikowano

ja tez w tym kraju zyje i moze nie jest super ale nie jest tez tragicznie - duzo nizsze auta daja rade :)

BTW ostatnio znajomy mechanik przewiozl mnie patrolem przystosowanym do jazdy po lodowcu - z wielkimi, balonowymi oponami i malutkimi felgami - to jest fura na nasze drogi! zadna dziura go nie zatrzyma, nie ma tak wielkich kraterow, w ktore zmiesiloby sie kolo tego potwora :)

Opublikowano
  • Autor

ja tez w tym kraju zyje i moze nie jest super ale nie jest tez tragicznie - duzo nizsze auta daja rade :)

W ten sposób to można sobie wmówić wiele rzeczy na zasadzie - inni mają gorzej.

Zbyt niska i twarda zawiecha to jednak mały problem w PL, nie oszukujmy się.

Opublikowano

no to wtedy będę kozak dopiero z czarnymi szybkami... [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2007, 23:41 _________________________________________________

To nie Ty masz byc kozak tylko autko ma ladnie wygladac. No chyba ze kupiles to autko po to zeby sie dowartosciowac :smiley:

Prosze, nie odbieraj sugestii forumowiczow jako ataku na siebie czy swoj samochod tylko po prostu jako inny punkt widzenia.

Czarnych szyb nie tolerujesz, OK. Twoja sprawa :)

RNS-E i będzie komplet

mam już lepsze navi :cool:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2007, 23:42 _________________________________________________

Na razie to widze stara NAVI DX. Polecam RNS-E po prostu jako duzy krok do przodu w stosunku do starej navi DX. Posiada znacznie dokladniejsze mapy i mnostwo dodatkowych uzytecznych opcji. No chyba ze piszesz o jakims wynalazku typu TomTom czy Automapa, z mnostwem kabli szpecacych kokpit, przyssawkami na szybe i niestety brakiem odczytu pozycji np. w tunelach.

Jechales kiedys przez Wieden? To znasz zapewne rozjazdy w centrum w tunelu. Tutaj TomTom czy inna nawigacja oparta tylko na odczycie satelitow juz Ci nie zadziala. A fabryczna owszem, bo poza satelitami czyta jeszcze sygnal z kół :)

To moje trzy grosze.

pozdro

malik

Opublikowano
  • Autor

mam inny stosunek czarnych szyb odkąd byłem na Ukrainie

niewiem czy wiesz o co chodzi :cool:

Opublikowano

mam inny stosunek czarnych szyb odkąd byłem na Ukrainie

niewiem czy wiesz o co chodzi :cool:

No coz, tez tam musialem byc kilka razy. Moim zdaniem nie ma co porownywac. Oni tam przeginaja totalnie pale obklejajac kazda 20-sto letnia Lade :smiley:

Opublikowano
  • Autor
Na razie to widze stara NAVI DX. Polecam RNS-E po prostu jako duzy krok do przodu w stosunku do starej navi DX. Posiada znacznie dokladniejsze mapy i mnostwo dodatkowych uzytecznych opcji. No chyba ze piszesz o jakims wynalazku typu TomTom czy Automapa, z mnostwem kabli szpecacych kokpit, przyssawkami na szybe i niestety brakiem odczytu pozycji np. w tunelach.

Jechales kiedys przez Wieden? To znasz zapewne rozjazdy w centrum w tunelu. Tutaj TomTom czy inna nawigacja oparta tylko na odczycie satelitow juz Ci nie zadziala. A fabryczna owszem, bo poza satelitami czyta jeszcze sygnal z kół :)

Głównie chodzi mi o Polskę, jeszcze dużo wody upłynie zanim audi wyda mapy z prawdziwego zdarzenia.

Opublikowano

Głównie chodzi mi o Polskę, jeszcze dużo wody upłynie zanim audi wyda mapy z prawdziwego zdarzenia.

Hmm, piszesz caly czas o mapach DX czy miales moze okazje pobawic sie juz nowa RNS-E?

Bo wg. mnie mapy do RNS-E nie ustepuja dokladnoscia rodzimym produkcjom. Znalazlem nawet piaskowe sciezki wokol mojego domku letniskowego kolo Gizycka. Bylem na prawde pod wrazeniem.

Opublikowano

kapitalny :tongue:

Opublikowano

Piękna :audi::a4fan: nic nie będe pisał na jaj temat bo zaraz kontre dostane :grin::polew:

Opublikowano

te dokładki na drzwi to chyba nie S-Line, tylko już S4 ? Tak OT...

No i RNS-E to w końcu nie tylko navi :evil:

Opublikowano

wypas ...

Opublikowano

VERUS piękna furka , środek rewelacja! JA właśnei poluje na skóre do siebie do środka ewentualnie skóra z alcantarą ..... Czemu sie nie pojawiasz na spotach ? Ogladniemy wtedy LIVE furke.

Opublikowano
  • Autor

VERUS piękna furka , środek rewelacja! JA właśnei poluje na skóre do siebie do środka ewentualnie skóra z alcantarą ..... Czemu sie nie pojawiasz na spotach ? Ogladniemy wtedy LIVE furke.

jakoś nie mogę dotrzeć a wybierałem się już

myślę, że będzie okazja

Opublikowano

Miodzio ta twoja :a4fan: Mimo ze jeszcze swoja obecna sie nie nacieszylem to nastepna chyba bedzie wlasnie taka. Tylko motor troszke wiekszy no i :quattro: