walekk Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Koledzy mam pytanie. Kolege zatrzymaly wczoraj misiaki. Zabrali mu dowod za xenon w passacie B5. Dodam ze ma lampy depo z soczewka + spryskiwacze. Moje pytanie: Jest tam zarnik d2s. Co najlepiej zmienic, jest jakas zwykla zarowka ktora mozna wlozyc zamiast zarnika xenonowego i pojechac na przeglad ? Czekam na odpowiedzi
GRazny Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 w końcu się wzięli w Elblągu... ma soczewkę... stare graty wyrzucił? tam H7 chyba wchodziło...
walekk Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 w końcu się wzięli w Elblągu... ma soczewkę... stare graty wyrzucił? tam H7 chyba wchodziło... wiesz o ktorego passka chodzi, tego co mowiles ze mu tak dobrze swieca hehe hmmm jak wyciagnalem zarnik to tam jest takie inne wejscie niz na h7 .. chyba ze cos zle spojrzalem. A i niech sie nie biora w Elblagu bo ja tez mysle o HIDzie hehe
GRazny Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 ciekaw jestem na jakiej podstawie... spryski ma... homologacji nie było?
walekk Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 ciekaw jestem na jakiej podstawie... spryski ma... homologacji nie było? na lampie nie ma oznaczenia d2s ... i podobno kazal zgasic i wlaczyc silnik zeby sprawdzic samopoziomowanie ? Ja nie wiem oni sami pewnie tez dobrze nie wiedza o co chodzi
kred Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 to tepaki trzeba najpierw zrozumiec dzialanie samopoziomowania a potem sciemniac z gaszeniem i zapalaniem auta. popieram powinni wszystkie te hidy odstrzelić !!!!!!!!!! hidom zdecydowanie - nie !!!!!!!!!
Legolas5 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 popieram prawidłowo najwyższa pora zabrać sie za pseudo Xenony Świeca po oczach i oślepiają jadących z przeciwka
domjenick Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Świeca po oczach i oślepiają jadących z przeciwka ...zle ustawiona lampa z żarówką H7 tez :gwizdanie: Moje pytanie: Jest tam zarnik d2s. Co najlepiej zmienic, jest jakas zwykla zarowka ktora mozna wlozyc zamiast zarnika xenonowego i pojechac na przeglad ? albo odpowiadacie na pytanie,albo zamykam- debaty na temat legalności HIDów już były
Rekomendowane odpowiedzi