loco87 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Cześć Troche porobiłem przy aucie przez zime przygotowując je do ewentulanego podniesienia mocy(rozrząd, pompy, paski, sprzeglo, wieksze opony, hamulce) Mam kolege który ma znajomego z projektu XS i za 800pln 2xhamowania podniesie mi moc. Może Ktoś poelcić inna firmę lub osobę która zrobi to dobrze i w miare w dobrych pieniadzach ?
miron78 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 800zł z hamownią powiadasz....................to masz taniej niż przy grupowym programie u znanego tunera. Więc na nic tańszego raczej nie licz. Pytanie tylko czy ten ktoś w tej cenie zrobić to jak powinien - ale to już nie mnie oceniać
sokolnh Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 w podobnych pieniądzach i u kogoś kto ma pojęcie w Krakowie zrobisz tylko w TTC tylko raczej bez hamownii współpracuje/współpracował z compotami zna sie na rzeczy a obsługa klienta w jego wydaniu leży i kwiczy XS podobno też dają rade btw wstydzisz sie pisać w wątku krakowskim ?
loco87 Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 Czy ja wiem czy wstydze...szczerze powiedziawszy nawet nie wiedzialem ze jest osobny dział na to... Zastanawiam sie nad xesem. W AEB głównie blokuje turbina ? Można na seryjnych gratach uzyskac powiedzmy 180ps 300nm ? Bo szczerze powiedziawszy chcialbym nawiazac troche do charakterystyki disla łagodny przebieg z delikatna chopka przy 2.2 tyś np. Jakie jest max na serii?
szogun0 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 180 KM uzyskasz, jak masz osprzęt OK i stan silnika w porządku. Ale tych Nm nie. 270-280 może.
loco87 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Co wymienic najtanszym kosztem aby mozna bylo wyżej go podciągnąc mocowo ?
poziek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Co wymienic najtanszym kosztem aby mozna bylo wyżej go podciągnąc mocowo ? stary...miliard razy było napisane na forum
Pucek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 suszara K03s dostań taką... :gwizdanie: Loco, ja założyłem test pipe + tip + stożek + wycięty środkowy tłumik i wyszło 170KM, teraz założyłem FMIC i jadę na program... moim zdaniem żaden mod nie jest tani, ale u mnie moc najbardziej odczułem po wywaleniu kata i wstawieniu test pipa
poziek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 suszara K03s faktycznie to najtańszy sposób :rolleyes:
loco87 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 no ok można zamknąć. Dzięki za wypowiedzi
Proof Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Nie polecam ProjectXS,robili mi poprzedni wóz 3 miesiące i spaprali co się dało,nigdy więcej tej firmy,to amatorzy. Polecam Daniela z TTC(ale nia ma już hamowni) albo Aligatora w Tychach.
loco87 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Ale co konkretnie babrali ? A co do aligatora to slyszalem e jest dobry ale do disli a w benyniakach slabo siedzi.
sokolnh Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 robi benzynki i to dobrze ale AEBa nie tyka
szogun0 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Nie wiem dlaczego ludzie tak się boją tych przepustnic na linkę. Mnie tam nie przeszkadza i chwalę sobie.
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 a co ma wspólnego linka.... nie każdy tuner chce się zająć autem z przepustnicą na linkę, po prostu, gorzej się stroi :gwizdanie:
loco87 Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 wow... widzę ze jest sporo zmiennych...Dodatkowo w AEB trzeba wylutowac Eprom wlutowac podstawke i zainstalować nową kośc z nowym programem. Sporo strojenia... Widzę że nie jest to takie proste i miłe...
Pucek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 wow... widzę ze jest sporo zmiennych...Dodatkowo w AEB trzeba wylutowac Eprom wlutowac podstawke i zainstalować nową kośc z nowym programem. Sporo strojenia... Widzę że nie jest to takie proste i miłe... panikujesz :gwizdanie: byłem świadkiem jak firma Compsport wgrywała virusa do AEB, zajęło im to jakoś 45 minut, z dwoma pomiarami, osiągnięta moc bardzo zadowalająca aaa oczywiście compoty z Bielska :gwizdanie:
QRi Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 tez bielsko polecam, ale wiem ze compsport ma też swój oddział w krakowie ogólnie CS prezentuje bardzo zdrowe podejscie do modow - nic na siłe, jak cos jest nie tak, to pierw trzeba to ogarnac - rezultaty zawsze zadowalajace
Rekomendowane odpowiedzi