miron123 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Witam wszystkich klubowiczów,mam taki problem kiedy zamykam auto centralnym zamkiem-kluczykiem lub otwieram drzwi kierowcy od wewnatrz otwiera sie szyba pasazera,ni zawsze tak sie zdieje .Gdzie szukac przyczyny moze ktos podpowie .Za pomoc z gory dziekuje
GRazny Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 pewnie problem znajdziesz w przejściu z drzwi do karoserii... tam się często kable łamią ale to tylko jedna z opcji VAG podłaczałeś? może coś by wykazał...
miron123 Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 cenna uwaga z tymi kablami WAGA niemam trzeba będzię podjechac do fachowca co ma sprzęt
iversonsiasio Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Witam, miałem podobny problem ale okazało sie że to moja wina... otóz wysiadajac z samochodu (otwierając drzwi od wewnątrz) przyciskałem (oczywiscie nie chcący) przycisk do opuszczania szyby pasazera. Niejednokrotnie szyba zostawała otwarta cała noc a nad ranem zdziwienie . Ale do dziś nie wiem czy to na 100% była tylko moja wina czy jednak cos z tym jest . Gdyby jednak okazało sie ze to wina elektroniki to daj znac. Pozdrawiam !
o8yw4t3l Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 bankowo kostka nr 1 przewód szaro biały-otwieranie i brązowo biały zamykanie powinny być zasiśnięte na takich małych kostkach problemem jest zamiana przewodów od centrali miałem coś podobnego gdy zakładałem alarm
miron123 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 gdzie sie znajduja te kostki w drzwiach ich szukac czy pod kierownica .Mam to auto od dwoch miesiecy sprowadzone z Holandi poczatkowo myslalem ze niechcaco wcisnelem przycisk ale jego tzeba podciagnac do gury a zamknac to dodolu wcisnac . Dzieki za podpowiedz
o8yw4t3l Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 kostkę a w zasadzie kostki będziesz miał pod bezpiecznikami czyli strona kierowcy koło lewej nogi kierowcy na boku za plastikiem
miron123 Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 Dzieki za pomoc wiem teraz gdzie szukac
Rekomendowane odpowiedzi