lodtkap Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Witam, Znalazłem na allegro ofertę, której tematem był montaż oryginalnej navi plus( z przeróbką pulpitu). Jedyny minus, to... odległość. Mianowicie navigacja montowana jest w Krakowie, a ja jestem z Rybnika... Mam takie pytanie, czy nie zna ktoś może firmy montującej takie navi, znajdującej sie gdzieś na śląsku?
schiller Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 no nie przesadzaj. to jest jakies 130 km. masz klekota i to dla ciebie duzo? sorry za OT...
ctv Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 montuj sam,kraków to fabryka drutów ale na tym forum jest moda im taniej tym lepiej
poziek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Sugeruje wpaść o Wawy - montaż Navi na orginalnych kablach i stelażu plus podłączenie fisa - jednym słowem wszystko działa jak fabryczna navi to koszt 900 złotych - sam stelaż to 250zł CTV już się chwalił ile kosztuje montaż navi w Lublinie - więc przemilczmy ten temat...
Mad_MAX Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 w krk za caly zestaw navi plus z mapami 2007 1900 zl Sam sie zastanawiam tylko nie wiem czy rns-e dvd czy navi+
adadur Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Sugeruje wpaść o Wawy - montaż Navi na orginalnych kablach i stelażu plus podłączenie fisa - jednym słowem wszystko działa jak fabryczna navi to koszt 900 złotych - sam stelaż to 250zł CTV już się chwalił ile kosztuje montaż navi w Lublinie - więc przemilczmy ten temat... No ale co jest w tej cenie - same RNS-E kosztuje 500 Euro???
lodtkap Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2007 Może faktycznie skocze do tego Krakowa... Byłem tylko ciekaw czy nie znajdę czegoś bliżej. Pozdrawiam
alvaro Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 adadur No ale co jest w tej cenie - same RNS-E kosztuje 500 Euro??? montaż wraz z potrzebnym osprzętem ale bez navi bo jak sam napisałeś ona kosztuje ~2 klocków Mad_MAX w krk za caly zestaw navi plus z mapami 2007 1900 zl smiley Sam sie zastanawiam tylko nie wiem czy rns-e dvd czy navi+ smiley sam sobie odpowiedziałeś- navi + bo 1900 to praktycznie cena RNS-E...
adadur Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Czyli wszystkie niezbędne kabelki + ramka wewnętrzna i robocizna a co z resztą tj. klimatronikiem?
alvaro Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 podejrzewam że docinają (do B6) bo za te pieniądze to by prawie nic nie zarobili...
poziek Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 ctv nie sto baniek tylko pisałeś, że bierzesz 2 kafle za sam montaż Juz raz Ci tłumaczyłem - jestem tu aby pomagać innym użytkownikom. Jeżeli wiem, podkreślam, że wiem ile to kosztuje w Wawie a wiem bo sam robiłem u siebie RNS-E i jestem zadowolony bo wszystko wygląda jak ORI to zachwalam i cieszę się, że nie zapłaciłem dwukrotności za to samo Jeżeli chodzi o montaż w aucie z kieszenią 1DIN: klimatronik docinają - mają taką forme od której odrysowują linie i tną to samo ma tyczy się tunela
ctv Opublikowano 16 Czerwca 2007 Opublikowano 16 Czerwca 2007 czyli druciiarstwo w aucie za 100 tys,kozak
marcin j Opublikowano 16 Czerwca 2007 Opublikowano 16 Czerwca 2007 czyli druciiarstwo w aucie za 100 tys,kozak montuj sam,kraków to fabryka drutów ale na tym forum jest moda im taniej tym lepiej To poco wchodzisz na to forum, wiecznie kpisz Zastanawiam sie czemu taki człowiek jak ctv nie ma jeszcze ostrzeżenia,za te jego wypociny, sory za ot
pre_pl Opublikowano 16 Czerwca 2007 Opublikowano 16 Czerwca 2007 montuj sam,kraków to fabryka drutów ale na tym forum jest moda im taniej tym lepiej montowanie samemu jest zabronione ? Napisz czym się różni Twój montaż od innych. Albo inaczej, dlaczego uważasz że Twój montaż jest lepszy od innych (od druciarstwa).
Rekomendowane odpowiedzi