peteair Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 jade jutro ale znowu gadałem ze wspólnikiem Rogala. Wolałbym żeby Witek się tym zajął ale myślałem że on od tuningu?
bish - kopt Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 no poproś o rozmowe z Witkiem i sprawa załatwiona jakby turbina zaczeła już sr** to byś kopcił na biało
peteair Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 aha to pogadam z nim jutro żeby może on zajrzał. mam dość tych dolegliwości chcialbym już jeździć normalnie bez żadnego szarpania i kopcenia tylko zająć się nowymi felgami itp. a tu ciągle coś się dzieje
bish - kopt Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 no widzisz ja też jezdziłem jak głupi po różnych czarodziejach,już mnie to wkurzało, pojechałem do dynosoftu pare minut i trafna diagnoza
peteair Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ale dynosoft pewnie poza Warszawą? W wawie wszyscy polecają Rogala. Jutro ostatnia próba jak nie pomoże to na skarpę i do Wisły:)
bish - kopt Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 tak, poza, chodzi mi generalnie o dobrego fachowca a w twojej okolicy to zdecydowanie Rogal
peteair Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 No właśnie troche się zawiodłem pierwszym razem u niego w warsztacie. Mam nadzieję że drugie podejście będzie lepsze
Ja4rek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 No właśnie troche się zawiodłem pierwszym razem u niego w warsztacie. Mam nadzieję że drugie podejście będzie lepsze Jakie efekty drugiego podejścia?
peteair Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Drugie podejście lepsze aczkolwiek przyczyny szarpania auta nie zniknęły.
Rekomendowane odpowiedzi