robek-20 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Witam wszystkich Mam od pewnego czasu uciążliwy problem z szyberdachem w audi a4 1.8 Problem polega na tym ze po domknięciu drzwi z pilota po jakimś czasie szyberdach sam mi się otwiera obsuwając w dół jedna połówkę i muszę go domykac ręcznie za każdym razem za pomoca kluczyka specjalnego,dodam że sterowanie jest cos zepsute ale chcial bym chwilowo całkowicie odpiac ten szyberdach,wypiolem kostke od sterowania ale to chyba niewszystko poniewaz nadal problem jest ,proszę o pomoc i napisanie jak całkowicie odciąc szyberdach zeby juz sie nieotwieral recznie go ustawic na zamknietym i zeby nic go juz nieruszylo bo sprawa dosc denerwujaca bardzo prosze o porady i z góry dzieki :hi:
radmos66 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 musisz odpiąć kostkę przy silniczku szyberdachu
GerabbkA Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 spróbuj wyjąć bezpiecznik od szyberdachu nr 30 - 20A - dach rozsuwany
robek-20 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Dziekóweczka za podpowiedzi,ale jezeli chodzi o kostke przy szyberdachu to odpinalem,taka na podsófitce i dalej sie to dzialo ale sprobuje z tym bezpiecznikiem tylko ktory to jest?? :confused4:[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 20:28_________________________________________________Jutro rano z tym bezpiecznikiem popróbuje moze zadziala a jeszcze jakies mozliwosci moga byc jak by to niepomoglo??
_Solar_ Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 masz pewnie zle ustawiona pozycje silniczka szyberdachu
krupskim Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Do szybra idą dwie kostki , zasilanie i osobna na sterowanie
robek-20 Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 Już wszystko załatwione :good: Odpiołem bezpiecznik 30 - 20A i sie uspokoiło,dzieki wielkie za pomoc :hi:
Rekomendowane odpowiedzi