Robson12357 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Posiadam audi a4 b5 1.6 z 94 roku, nie wiem jaką instalacje założyc , zwykłą czy sekwencyjną, słyszałem że przy tej pierwszej mogą sie pojawić problemy, sekwencja w moim mie ście kostuje około 2500PLN, macie jakieś doswiadczenia w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 tylko sekwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Copywriter Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Tylko sekwencja... Ja 2 tygodnie temu w aucie o rok młodszym od Twojego założyłem i nie żałuję... Poczytałem także sporo przed instalacją o zwykłych i tych kolegów którzy sobie chwalili, jednakże na sekwencji moim zdaniem inna kultura jazdy, a zainwestowane 2.5 tysia zwróci Ci się jak przeliczysz, że przy naszym motorze 1.6 spalanie jest w granicach 11 l/100km, a więc za 25 zł masz 100km;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 wrzuć sekwencję będziesz zadowolony tylko upewnij się kto będzie Ci to montował , popytaj o jakieś opinie ludzi którzy tam robili instalkę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 jak poprzednicy napisali - sekwencja będzie po pierwsze to już lepsza technologia, a i spalanie mniejsze będziesz miał niż na zwykłym podajnikowym gazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi