Grado Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Witam. Chciałbym zaprezentować mój nowy nabytek, a jest nim Porsche 911 model 996 w wersji 4S. Z wypasu to napęd 4x4, bi-xenon, podgrzewana przednia i tylna szyba, elektryka drzwi (szybki) foteli oraz lusterek, tempomat, navi (do zamontowania), skóra i wysuwająca się lotka . Przebieg to jedynie 39 tkm. W ASO powiedzieli że auto wygląda na 2-3 letnie tymczasem rok produkcji to 2001. Fotki z logo otomoto.pl ponieważ autko jest do sprzedania za kwotę 102 000 ZŁ brutto ale jak wiadomo to nie są łatwo zbywalne auta i o cenie można rozmawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Porsche Co tu dużo mówić jest piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Fajny skok..Tu AFN ..tu 911 Fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 ale zostawil sobie klimatronik po be piuntce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grado Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 nie no B5 jak najbardziej zostało i w sumie dobrze bo zamierzam sprzedać tą 911 i odłożyć trochę PLN a jak nie to będę szukał tej nowszej z budzie 997 też z wolnossakiem i 4s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 piękna furka - ciekaw jestem kosztów utrzymania furki ze stajni posrche w porównaniu do np A4 B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grado Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 piękna furka - ciekaw jestem kosztów utrzymania furki ze stajni posrche w porównaniu do np A4 B7 niechciałbyś wiedzieć weź pod uwagę że auto jest serwisowane wyłącznie w ASO Porsche. Koszt spory, ale frajda z jazdy bezcenna i non stop banan na gębie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 piękna furka - ciekaw jestem kosztów utrzymania furki ze stajni posrche w porównaniu do np A4 B7 niechciałbyś wiedzieć weź pod uwagę że auto jest serwisowane wyłącznie w ASO Porsche. Koszt spory, ale frajda z jazdy bezcenna i non stop banan na gębie czyli dużo małego kosztu się nie spodziewałem - wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Chciałbym zaprezentować mój nowy nabytek ponieważ autko jest do sprzedania nie wiem po co sie nim chwalisz , skoro kupiłeś auto na handel , bardziej nadaje sie do działu sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grado Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 chyba każdy kto kupi coś nowego chce się tym pochwalić na forum? Nie kupiłem go na handel tylko poprostu muszę go sprzedać z innych przyczyn ale nie jest to sprawa na pieńku nie jest łatwo sprzedać Porsche więc oferta sprzedaży jest już teraz jak się sprzeda to dobrze jak nie to pojeżdżę sobie jeszcze może do maja czerwca nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 ooo proszę najbrzydszy prosiak 911 jaki wychodził fajne , ale jak juz 996 to tylko GT3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grado Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 niestety najbrzydszy ale jak kupowałem to szukałem 911 w budzie 993 wersję 285KM niestety bardzo ciężko było znaleźć zadbaną i nie katowaną i akurat trafiłem na to 996 i od razu wziąłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 szukałem 911 w budzie 993 wersję 285KM oooo to to , obojetnie jakie ale 993 niestety bardzo ciężko było znaleźć zadbaną i nie katowaną niestety , ale to twoje i tak fajne , ja chyba jeszcze nie doroslem do takiego auta moze za 10 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 moja ulubiona buda hyhy , cyc w h*j :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Wiedziałem że Ive się tu pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Fajne auto.Kilka lat temu jeździliśmy z kumplem do Krakowa oglądać dokładnie taką samą.Niestety okazała się powypadkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witam. Chciałbym zaprezentować mój nowy nabytek, a jest nim Porsche 911 model 996 w wersji 4S. Z wypasu to napęd 4x4, bi-xenon, podgrzewana przednia i tylna szyba, elektryka drzwi (szybki) foteli oraz lusterek, tempomat, navi (do zamontowania), skóra i wysuwająca się lotka . Przebieg to jedynie 39 tkm. W ASO powiedzieli że auto wygląda na 2-3 letnie tymczasem rok produkcji to 2001. Fotki z logo otomoto.pl ponieważ autko jest do sprzedania za kwotę 102 000 ZŁ brutto ale jak wiadomo to nie są łatwo zbywalne auta i o cenie można rozmawiać no kuwra z przytupem :gwizdanie: :good: ja tam widze climatronic z bepiuntki fabryka go popelnila ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grado Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 W 996 były panele klimy bardzo podobne jak w B5 z tym że kształty przycisków inne i oczywiście kolor wyświetlania ale sterownik z tego co wiem to taki sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi