olovski Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 siemka mam pytanie odnosnie predkosci nagrywania plyt CD do ori radia w Audi jest jakas konkretna ktora naped w radiu czyta?? dzis konwertowalem mp3 na audio zapodalem zapis x10 wkladam do radia i lipa ERR nagralem x4 i dalej lipa mam inna nagrywana plyte CD i bangla bez problemu orientuje sie ktos w temacie nagrywanie w Nero nie problem utworz cd audio zaznaczam pliki mp3 konwertuje i burn wypala i nadal nie chula
Kowi87 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Ja tam nagrywałem na max zapisie i wszystko chodziło tyle że na ori zmieniarce, myśle że to nie jest wina prędkosci zapisu danych, spróbuj na innym programie to nagrać jeszcze :gwizdanie: np. Ashampoo Burning Studio 2010
olovski Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 nom zmieniarke zakupilem kabel tez zalozylem i zmieniarka nie bangal hehehe porazka nie wiem teraz czy zapis plytki czy laser porazka pojawil sie problem mini iso u mnie w ori kostka jest szeroka musialbym ja ciac zeby podpiac zmieniare alebo odpiac reszte a wpiac zmieniarke kosci juz ida poczta wiec trzeba piny poprzekladac jak bedzie wpieta bede probowal ale lipa jest okrutna az zaczynam sie wkur... dzis sprawdze jeszcze przez program o ktorym piszesz i maks zapis zobaczymy co sie bedzie dzialo
stiven Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Kolego dużo zależy od płyty nagrywaj na verbatimach lub sony i nie będzie problemu( u mnie nie chce czytać płyt z tesco tych najtańszych ale jak nagram na lepszym nośniku to jest ok) dobrze jakbyś nagrywał z małą prędkością np 4x czyli tak jak próbowałeś
olovski Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 jutro bede wlasnie probowal rozkminic temat wlasnie na sony tdk i vebratim x4 zobaczymy czy bedzie banglac dzieki za info kolego
Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Kiedys to moze i było znaczące z tymi płytami, obecnie to na wszystkim mozna nagrywać ja nie trafiłem na płyte którą by mi nie odczytało :gwizdanie: a kupuje te najtańsze Olovski i jak spradzałeś ten program zrób jeszcze test i nagraj płytke na innym kompie moze to wina poprostu nagrywarki i softu do niej
olovski Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 dzis kumpel przyniosl mi plytke nagrana u siebie tyle ze x52 bodajze i tez lipa jutro przyniesie nagrana najwolniej zobaczymy rano jade kupic kilka innych lytek i bedziem probowac przez program ktory pisales
Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 dzis kumpel przyniosl mi plytke nagrana u siebie tyle ze x52 bodajze i tez lipa jutro przyniesie nagrana najwolniej zobaczymy rano jade kupic kilka innych lytek i bedziem probowac przez program ktory pisales w ogóle sprawdz czy ta zmieniarka działa :gwizdanie: wrzuć jakaś tłoczona ori płyte CD (nie nagrywana)
olovski Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 ja probuje odtworzyc ja w radiu zmieniarka tak czy tak nie chula :/ obecnie odlaczona mini iso przyszlo bede sie w weekend bawil z przekladaniem pinow poki co chodzi o radio ze nie kazda Cd czyta
Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 ja probuje odtworzyc ja w radiu zmieniarka tak czy tak nie chula :/ obecnie odlaczona mini iso przyszlo bede sie w weekend bawil z przekladaniem pinow poki co chodzi o radio ze nie kazda Cd czyta W całym wątku nie napisałeś w ogóle o jakie to radio na CD ori chodzi
Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 fakt hehe radio Symphony 1 sorki U nas w ekipie Janjazda ma takie radyjko i wiem na 100% że odczytuje mu wszystkie płytki jakie sie da, wiec niewiem co jest z twoim radiem, ale w ogóle jakieś płyty odczytało
olovski Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 no mam jedna nagrana od kumpla i bangla a reszta nie
Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 no mam jedna nagrana od kumpla i bangla a reszta nie to ja obstawiam że winowajacą jest twój komputer
olovski Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 no obadam jak kumpel nagra jutro x4 te same plytki
janjazda Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 potwierdzam, u mnie bangla wszytko, różne płytki, różne prędkości nagrywania i jest ok
olovski Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 a moze cos z radiem nie teges a nie z nagrywaniem heh:/
Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 a moze cos z radiem nie teges a nie z nagrywaniem heh:/ Pierw sprawdź nagrana płytke na innym kompie, później na innym programie, mozesz dla pewnosci przeinstalowac nero na nowszą wersje Weź zapożycz troche płytek po znajomych na sprawdzenie, originały i nagrywane cd-r i zrób poprostu test czy to radio działa jak powinno
Rekomendowane odpowiedzi