Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Chciałbym otworzyć jakiś interesik, poradźcie coś..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Mogę Ci dać kontakt, zadzwonisz, zapytasz, może się dogadasz.

jeśli tylko możesz to wszystko chętnie obdzwonię, bo nie ukrywam i w sumie to nie żadna nowość że u producenta najtaniej zakupie, tak że jeśli możesz to :notworthy: :notworthy: :notworthy: a piwko w arkadi na spocie stawiam :hi: :hi:

Opublikowano

Pohamuj ten nadmiar emotów i będzie spoko. :naughty:

A w Arkadii i tak zawsze jestem samochodem :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Pohamuj ten nadmiar emotów i będzie spoko. :naughty:

A w Arkadii i tak zawsze jestem samochodem :cool1:

:good: :good: :good: :good: :good: :good: :kox: :kox:

Opublikowano

te firmy dziewiarskie o których pisałem znajadują się w Koziegłowach,albo w gminie koziegłowy wpisz w google, zumi albo sprawdż w pf.pl :)

tak dla przykładu, żeby nie być goło słownym http://katalog.pf.pl/Kozieg%C5%82owy/Odzie%C5%BC-damska-W15G7B5120P0R10C-m14.html

w tej gminie znajduję się też sporo zakładów produkujących sztuczne choinki i ozdoby jakby cię interesowało,chociaż chyba teraz nie czas na taki asortyment do sprzedaży :kox:

Moja rada:poszukaj takich firm bliżej ciebie,napewno są jakieś a zadzwonić i pogadać nie wiele kosztuje :wink4:

Opublikowano
  • Autor

te firmy dziewiarskie o których pisałem znajadują się w Koziegłowach,albo w gminie koziegłowy wpisz w google, zumi albo sprawdż w pf.pl :)

tak dla przykładu, żeby nie być goło słownym http://katalog.pf.pl/Kozieg%C5%82owy/Odzie%C5%BC-damska-W15G7B5120P0R10C-m14.html

w tej gminie znajduję się też sporo zakładów produkujących sztuczne choinki i ozdoby jakby cię interesowało,chociaż chyba teraz nie czas na taki asortyment do sprzedaży :kox:

Moja rada:poszukaj takich firm bliżej ciebie,napewno są jakieś a zadzwonić i pogadać nie wiele kosztuje :wink4:

akurat Koziegłowy często mijam. no dzięki poszukam i po dzwonie :good:

Opublikowano

jak mijasz często Koziegłowy to tam możesz obczaić sytuację,bo z tego co wiem w tamtym terenie jest sporo takich firm :>

powodzenia w biznesie życzę!! :good:

Opublikowano
  • Autor

jak mijasz często Koziegłowy to tam możesz obczaić sytuację,bo z tego co wiem w tamtym terenie jest sporo takich firm :>

powodzenia w biznesie życzę!! :good:

no nie dziękuję :wink4:

Opublikowano

Przejedź się pod Łódź i do hal pod Wawę najpierw.

Nie zawsze towar od Polskiego producenta jest dobry i okazyjny - fasony. No i producent producentowi nie równy , możesz się lekko wy***ać na kasie...

Jeżlie już byś bardzo chciał szukać tych Polskich producentów to wystarczy sprawdzić metki - tam są prawdziwe adresy :rolleyes:

Pooglądaj co mają ciekawego Chińczycy i przede wszystkim Turcy do zaoferowania :wink4:

Objedź targowiska i sprawdź co się sprzedaje - jakie stoiska są najbardziej oblegane przez kobiety.

Odwiedź w Krakowie tandetę, na Śląsku Żory ( o ile dobrze pamiętam ).

Opublikowano

powiadaja,ze burdele to dobry interes, zapotrzebowanie zawsze bedzie :decayed:

:polew:

Opublikowano
  • Autor

i chlopak z bryki o magicznej nazwie:

Bryka Młodego Wieśniaka

będzie pierwszym klientem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

mam dosyć sporo doświadczenia w tym biznesie :cool1: a jako że nie z moich rejonów jestem to ci powiem najtańszy jest Głuchów w Ptaku ceny są wyższe

do czech raczej się nie opłaca jeździć bo widzę często że oni do nas po lumpy przyjeżdżają

ale powiem ci że ostatni rok i początek tego to jakaś tragedia w handlu odzieżówką bynajmniej na dolnym śląsku dużo ludzi pobrało towar i uciekło za granice bądź w inny sposób wali głupa

na dzień dzisiejszy szczerze odradzam ci ten biznes chyba że w twoich rejonach jest lepiej

Opublikowano
  • Autor

mam dosyć sporo doświadczenia w tym biznesie :cool1: a jako że nie z moich rejonów jestem to ci powiem najtańszy jest Głuchów w Ptaku ceny są wyższe

do czech raczej się nie opłaca jeździć bo widzę często że oni do nas po lumpy przyjeżdżają

ale powiem ci że ostatni rok i początek tego to jakaś tragedia w handlu odzieżówką bynajmniej na dolnym śląsku dużo ludzi pobrało towar i uciekło za granice bądź w inny sposób wali głupa

na dzień dzisiejszy szczerze odradzam ci ten biznes chyba że w twoich rejonach jest lepiej

dzięki dzięki za cenna informacje, pewnie jak wszędzie wszystko przycichło przez ten kryzys, a powiedz cze ta część handlu (babskie ciuchy) jeszcze jakoś żyje, czy może lepiej w buty, a może męskie ciuchy lub dziecięce się pchać??

Opublikowano

i chlopak z bryki o magicznej nazwie:

Bryka Młodego Wieśniaka

będzie pierwszym klientem :polew: :polew: :polew:

generalizowanie to pierwsza oznaka glupoty,a wiesniactwo to stan umyslu a nie zamieszkania czy posiadania :)[br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 14:21_________________________________________________

dzięki dzięki za cenna informacje, pewnie jak wszędzie wszystko przycichło przez ten kryzys, a powiedz cze ta część handlu (babskie ciuchy) jeszcze jakoś żyje, czy może lepiej w buty, a może męskie ciuchy lub dziecięce się pchać??

dzieciece odradzam, znam osobe ktora ostatnio na tym poplynela, a matka mojego kumpla zamknela ostatnio jeden sklep z takimi sprawami,bo przynosil same straty i zostal jej tylko jeden juz.

znam tez przypadek babki,ktora otworzyla u Nas w galerii taki sklep i po 2 miesiacach juz chce zamykac,bo splynela.

babskie ciuchy wiadomo,bo kobiety kupuja tego chyba coraz wiecej.

jak buty, to raczej tylko eleganckie i damskie,nie sportowe, bo tego jest od groma, w czego 70% podrob... :kwasny:

dobrym pomyslem na interes (mozecie sie smiac ale taka prawda) sa ciuchy uzywane.

ale do tego trzeba miec dobry punkt i dobre dojscie do rzeczy zza granicy przywozonych na tony :wink4:

Opublikowano

dzieciece odradzam, znam osobe ktora ostatnio na tym poplynela, a matka mojego kumpla zamknela ostatnio jeden sklep z takimi sprawami,bo przynosil same straty i zostal jej tylko jeden juz.

Tu się nie zgodzę. Znam osoby które z usmiechem na twarzy dobrą kasę na dzieciaku robią - zaopatrują się głównie w Łodzi...

dobrym pomyslem na interes (mozecie sie smiac ale taka prawda) sa ciuchy uzywane.

Ja się przejechałęm, chociaż dostawcę miałem dobrego...

Poza tym wydaje mi się, przynajmniej w Krakowie, że tego typu sklepy powoli siadają :rolleyes:

Opublikowano

widocznie wszystko zalezy od punktu i rejonu.

teraz wszedzie mega konkurencja juz.

co innego,jak ktos juz ma interes jakis czas i zdarzyl sie zaczepic dobrze na rynku.

wiadomo, poczatki zawsze najtrudniejsze :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no tak z tego co obserwowałem to jednak chyba najpewniejsze są ciuchy damskie, bo nasze szanowne panie jednak potrzebują często nabyć coś nowego. Odzież używaną sobie odpuszczę. jeszcze zostaja te ciuszki dla dzieciaków.

w każdym razie jestem pod wrażeniem waszego zainteresowania i waszej pomocy :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

tylko ze teraz to juz nawet dzieciaki nie ubiora byle czego.. kolezanka pracuje w sklepiej z ciuchami dla dzieci i jest w szoku,jak one wybrzydzaja i rzucaja tekstami "mamo, wygladam w tym jak wiesniara" majac 5/6 lat :shocked:

Opublikowano

dokładnie

ciuchy dla kobiet lepiej idą,

ale ja na twoim miejscu bym raczej starał się otworzyć jakiś interes do którego nie masz konkurencji z zachodu

powiem ci że dobra kręgielnia to jest interes jeśli nie ma tego tam u ciebie

w Boguszów- gorce jest najblirzsza mnie kręgielnia ok 10 km i mają ruch że trzeba przez telefon się umawiać na godzine

wynajęcie toru 50-60 zł w tym że kręgielnia z kulturą i Pro

Opublikowano

ale to juz niezly koszt...

Opublikowano
  • Autor

no bardzo ciekawe z ta kręgielnia, cały czas czytam szukam i jeżdżę w końcu nie mogę od tak utopić kasy :no: