SoMeS Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Wrzucam jeszcze jedne logi tym razem z B6 AVF Czy wszystko tu wygląda tak jak powinno bo nie jestem pewny? z góry dzięki [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 21:55_________________________________________________nic tu niepokojącego nie widać?
letallec Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 W tym co zalaczyles, nie widac niczego niepokojacego. Jakies problemy z autem?
SoMeS Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 W tym co zalaczyles, nie widac niczego niepokojacego. Jakies problemy z autem? tak też myślałem powiedzmy że właściciel przesiadł się z mocniejszego b5 i mu to nie jedzie dlatego logi robione dla pewności
letallec Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 W tym co zalaczyles, nie widac niczego niepokojacego. Jakies problemy z autem? tak też myślałem powiedzmy że właściciel przesiadł się z mocniejszego b5 i mu to nie jedzie dlatego logi robione dla pewności No to trzeba zapodac delikatny program.
SoMeS Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 No to trzeba zapodac delikatny program. najpierw kompletowanie gratów
Rekomendowane odpowiedzi