Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Jak sprawdzić, czy działają podgrzewane fotele?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie mam takie pytanko kupilem fotele z grzaniem powiedzcie mi jak sprawdzic czy maty grzeja?? moze to takie laikowe pytanie ale serio nie mam pojecia :) a nim je dam do obszycia to chcialem sie dowiedziec czy grzanie chodzi :),druga sprawa ma ktos schemat podlaczenia foteli ?? dodam ze u mnie nie mialem wczesniej grzanych foteli,wiec bede rezal :)

Opublikowano

schemat jest gdzieś na forum, ogólnie podłączasz miernik i sprawdzasz opór poszczególnych mat

Opublikowano

kurde szukalem ale nic nie znalazlem ;/ bo musze zrobic instalacje grzanych foteli bo nie mam...chyba ze moja jest juz przystosowana? jest taka mozliwosc?? w sumie mam el.skladane lusterka grzane,el, szyby wszystkie 4 airy.climatronic

Opublikowano

podłacz zasilanie bezpośredni do fotela usiądź i czekaj aż ci dupe podgrzeje :decayed:

Opublikowano

W Warsztacie w temacie o naprawie podgrzewania foteli masz opisane jak sprawdzić miernikiem czy maty są sprawne. Co do instalacji to nie sądzę żebyś ją miał już w aucie, najlepiej szukaj gotowej wiązki albo zrób własną ze schematem bo ona dość skomplikowana jest.