Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Prośba o analizę logów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich otóż posiadam Audi A4 (b6 2001, 1.9 tdi,silnik awx 130 koni).I ma problem bo po odpaleniu i przejechaniu kilkudziesięciu

kilometrów autko traci moc tzn. do 2600 - 2800 obrotów zachowuje się jak muł powyżej 2600-2800 jest wszystko ok i autko odzyskuje moc zdarza się to różnie czasami po paru kilometrach czasami po kilkudziesięciu dodam że gdy samochód jest zimny zawsze ma moc praktycznie od zera.Zrobiłem logi dynamiczne czy mógłby ktoś zerknąć okiem i napisać czy coś z nich wynika wiem że termostat do wymiany czy coś poza tym?

EGhj9.jpg

FJufJ.jpg

dtThJ.jpg

pRst0.jpg

EGmir.jpg

du7fA.jpg

Opublikowano

Zrob pls komplet. Z tych niewiele mozna wywnioskowac. Kiedy rozrzad byl robiony?

Opublikowano

przede wszystkim BS003 i 011. Pytam o rozrzad bo kat synchronizacji troche odbiega.

Opublikowano

Auto ma przejechane prawie 200 tys a rozrząd był jak miał 150 tys jakie logi mam jeszcze zrobić

dziwne... 150tyś to chyba za dużo jak na pierwszy raz... choć ja miałem przy 139tyś ale to już extremum... - jesteś pewien? historii?

Opublikowano

sorka miala 144 tys jak byl wymieniany

[br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 14:40_________________________________________________dodam ze autko jest jezdzone w szkocji wiec tutejsi mechanicy mogli cos sknocic[br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 14:41_________________________________________________I wlaśnie sprawdziłem miał wymieniany rozrząd przy 144 tys>