Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] MOJA CZWÓRECZKA 2.0 TDI SEDAN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Panel wyrezany listwę wiadomo można odjąć ale mi się bardziej podoba wersja w której zostaje...

Bałem się trochę wyglądu po cięciu jednak teraz wiem że zakup drugiego klimatronika jest naprawdę niepotrzebny[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 19:11_________________________________________________Jest xenonek i alu lato fotki w pierwszym poście

Opublikowano

Piękna jest ta twoja A4 :kox:

Zmiany też :good:

Opublikowano

Gratki auta!Fajny kolorek widziałem takiego Avanta, bardzo oryginalny na żywo wygląda fajniej...

Opublikowano

Super fura :thumbup: ,kolorek pierwsza klasa jeszcze takiego nie widzialem :cool1: Niech Ci sluzy jak najdluzej!!

Opublikowano
  • Autor

Teraz osobiście widziałbym jeszcze zmianę kiery na trójramienną np. http://www.allegro.pl/item976439802_kierownica_multifunkcyjna_audi_od_2004_do_2007r.html#gallery :kox:

Trójramienna kiera jest :th: miałem wymieniać ale poducha z 4-ramiennej nie pasuje :confused4: trochę dużo zabawy i kosztów wychodzi ale jeszcze pomyśle nad tym bo całkiem inaczej się kręci :decayed:

A tutaj dwie siostry :> :

z_aeJ.jpg9ErGA.jpg

Opublikowano

Starsza siostra też ładna :good:

Opublikowano

Teraz osobiście widziałbym jeszcze zmianę kiery na trójramienną np. http://www.allegro.pl/item976439802_kierownica_multifunkcyjna_audi_od_2004_do_2007r.html#gallery :kox:

Trójramienna kiera jest :th: miałem wymieniać ale poducha z 4-ramiennej nie pasuje :confused4: trochę dużo zabawy i kosztów wychodzi ale jeszcze pomyśle nad tym bo całkiem inaczej się kręci :decayed:

Poducha raczej pasuje, tylko zaslepka jest inna. kiedys wmoznabylo kupic same oslonki na allegro.. nie wiem jak teraz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Są dalej :dance:

http://www.allegro.pl/item958824329_audi_a3_a4_a6_a8_zaslepka_airbag_poduszka.html

W takim razie kupujemy 3 ramiona :>

Wielkie dzięki za podpowiedź :notworthy:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 12:57_________________________________________________Kupione :naughty:

http://www.allegro.pl/item984027768_audi_a3_a4_a6_q7_kierownica_skora.html [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 13:24_________________________________________________FINALNIE DOSZŁA KIERA Z MODELU B8 FOTKI W PIERWSZYM POŚCIE

Opublikowano

Widzę, że kierownica z B8 :good:

Opublikowano

Nono :) Widzę mody się robią :wink4: Zmień grill :decayed: i wywal chlapacze :gwizdanie: I auto będzie git. Do tego zderzak przód S-line + spryski to może dowodu nie zabiorą :naughty: I wygląd się poprawi :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Zderzaczek S-line poszukiwany... mówisz abym wywalił grill a ja się załamałem po informacji że do s-lina idzie w innych wymiarach i swojego nie będę mógł przerzucić :decayed: jak nie znajdę z pionem w chromie w dobrych pieniądzach to kupuje zwykły ze spryskami i mój grill stanowczo zostaje :wink4: Chlapacze sam dołożyłem :kox: mam uraz do częstego odwiedzania myjni po ostatnim czarnym samochodzie :polew:

Opublikowano

ten chrom chrom chrom... mnie razi w oczy :wallbash::decayed: To szukaj grilla od S4, tylko nie wsadzaj tam chromu :tongue4:

Opublikowano

Kiera super się teraz prezentuje :good:

Opublikowano
  • Autor

Gdybyś nie zasugerował tematu to nie dostałbym podpowiedzi odnośnie poduchy także DZIĘKI :drinks:

Opublikowano

Gdybyś nie zasugerował tematu to nie dostałbym podpowiedzi odnośnie poduchy także DZIĘKI :drinks:

jechalem kolo Ciebie ktoregos dnia nawet specjalnie zwolnilem, Ty pojechales w lewo od rynku a ja wprawo w strone Orlenu, ale chyba nie zauwazyles, lub ktos inny auto prowadzil :mysli:

Opublikowano

Dzisiaj mialem okazje sie przejechac,teraz po nocach mi się śni 2.0tdi. :slina:

o masz! :> a co Cie tak poruszylo?

to idz spac bo od rana trza skladac mojego pazdziocha :wink4::good::kox:

Opublikowano
  • Autor

jechalem kolo Ciebie ktoregos dnia nawet specjalnie zwolnilem, Ty pojechales w lewo od rynku a ja wprawo w strone Orlenu, ale chyba nie zauwazyles, lub ktos inny auto prowadzil :mysli:

Następnym razem lepiej się rozejrzę, który kolorek alu masz obecnie?

Dzisiaj mialem okazje sie przejechac,teraz po nocach mi się śni 2.0tdi. :slina:

Ja za to w końcu wiem jakie wrażenia daje jazda po wgraniu wirusa :kox:

Opublikowano

Następnym razem lepiej się rozejrzę, który kolorek alu masz obecnie?

alu mam czarne z akcentami czerwieni

Opublikowano

Jak zmienić kolor podświetlenia zegarów i wyświetlaczy?