Opublikowano 29 Czerwca 201016 l Autor Czy 3 ostanie fotki były robione na zakładach w Ursusie ? Dokładnie tak:d wszyscy znamy to miejsce:P Fotki Bomba:D
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l No widzę że wkońcu są nowe foty bo już zacząłem powątpiewać w tą RS maleństwo jest kosmiczne wielkie ukłony
Opublikowano 3 Lipca 201016 l Autor A gdzie ta pani w bikini???? Pewnie tam gdzie maska z jednego zdjęcia Pani w Bikini lezy u mnie w łozku.... a maska sie znalazła:d [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 22:43_________________________________________________ No widzę że wkońcu są nowe foty bo już zacząłem powątpiewać w tą RS maleństwo jest kosmiczne wielkie ukłony No tak pamietam ze podobno obce auto fotografowałem:D
Opublikowano 13 Lipca 201016 l Autor Ono nie jezdzi ono lata:P:P[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 00:44_________________________________________________Mały up-date fotek: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Opublikowano 14 Lipca 201016 l Do choleryyyyyyyy Wsadź jakiś dystans albo coś Bo et tej felgi do RSa jest
Opublikowano 16 Lipca 201016 l Autor W ogóle te felgi nie pasują do rs-a :gwizdanie: zgadzam sie Wszystko w swoim czasie:D nie denerwowac sie tak:D[br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 18:46_________________________________________________W oczekiwaniu na fundusze na nowe walce wrzuciłem dzisiaj w pracy dystans:20mm Before: Uploaded with ImageShack.us After: Narazie tak zostanie, jak bedzie kasa konkretna to sie wrzuci bbs-y:D
Opublikowano 16 Lipca 201016 l W oczekiwaniu na fundusze na nowe walce wrzuciłem dzisiaj w pracy dystans:20mm Narazie tak zostanie, jak bedzie kasa konkretna to sie wrzuci bbs-y:D No posłuchał się
Opublikowano 16 Lipca 201016 l Autor Ja bym widział w tym projekcie felgi RH AH Turbo Tez sa fajne:P auto twoje?? ile trzeba zapłacic za ten model??
Opublikowano 16 Lipca 201016 l Autor to jest auto Nosba Ok rozumiem ale z tego co wiem chyba dystanse zmieniajace rozstaw zastosował bo chyba porshe ma rozstaw 5x120??
Opublikowano 17 Lipca 201016 l to jest auto Nosba Ok rozumiem ale z tego co wiem chyba dystanse zmieniajace rozstaw zastosował bo chyba porshe ma rozstaw 5x120?? 5x130 tak sa tam dystanse zmieniajace rozstaw
Opublikowano 22 Lipca 201016 l Autor to jest auto Nosba Ok rozumiem ale z tego co wiem chyba dystanse zmieniajace rozstaw zastosował bo chyba porshe ma rozstaw 5x120?? 5x130 tak sa tam dystanse zmieniajace rozstaw Raczej i tak BBS-y zagoszcza ale mam na oku jeszcze Dotz-a Mugello z oferty ALCAR-u bo w dobrych kosztach moge miec:d[br]Dopisany: 17 Lipiec 2010, 20:13_________________________________________________ W oczekiwaniu na fundusze na nowe walce wrzuciłem dzisiaj w pracy dystans:20mm Narazie tak zostanie, jak bedzie kasa konkretna to sie wrzuci bbs-y:D No posłuchał się I Stało sie. Auto jezdzi juz na 19:D narazie faza wstepno-testowa:d jak pojdzie dobrze to zostana i zaprezentuje ....niebawem:D Bede musiał fotografa poprosic o up date-a:D