Tedi35 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Witam Grzebałem po tematach spryskiwaczy i ich montażu ale mam pytanie jak w temacie postu. Czy Beda pasowały od : Octavia II, Fabia I i II Passat B5 i B5 FL Leon/Toledo od 99 r A może od czegos innego jeszcze. Pytam bo to grupa VAG i wszystkie są wysuwane ale czy nie bedzie problemu z ich zamontowaniem? Gdyby podeszły zawsze wiekszy wybór na allegro i ceny różne. Dziekuje
Pawlo 2004 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Na moje to technologia jest ta sama ale nie bedziesz w stanie ich zamontować bo maja inne mocowania i takie tam No chyba, ze drut i trytytki
Tedi35 Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 Na moje to technologia jest ta sama ale nie bedziesz w stanie ich zamontować bo maja inne mocowania i takie tam No chyba, ze drut i trytytki Ale od B5FL tez nie podejdą bo one sa identycznie schowane z linią zderzaka jak w B6?
Cuber Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Ale od B5FL tez nie podejdą bo one sa identycznie schowane z linią zderzaka jak w B6? raczej też nie , sa inaczej mocowane :gwizdanie: pozatym w B6 ma rozróżnienie na prawy i lewy w passacie tego nie ma a dlaczego nie chcesz kupić ORI od B6 ?
Tedi35 Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 Pewnie cena z ASO zabija Dokładnie jak kolega napisal a na allegro tego duzo nie ma. Pytam bo miałem okazje kupic do Passata no ale jak trzeba ori to ori . Hmm Przy okazji czy ty Cuber nie miałeś przypadkiem gehenny z zbiornikiem do sprysków? Musze kupic mały zbiorniczek i pompkę ale zbiorniczek musze miec do AWX bo od AVF chyba nie pasuje z tego co pamiętam z waszego rezanka. Dzieki
Cuber Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Przy okazji czy ty Cuber nie miałeś przypadkiem gehenny z zbiornikiem do sprysków? Musze kupic mały zbiorniczek i pompkę ale zbiorniczek musze miec do AWX bo od AVF chyba nie pasuje z tego co pamiętam z waszego rezanka. Dzieki nie , zbiornik kupilem pierwszy lepszy oczywiscie do B6 na allegro wraz z pompką ( choć w ASO nowy kosztował mniej ) ale z tego co widzę w Etce to nie ma różnicy w tym małym dodatkowym zbironiczku ( AWX ,AVF)
Wandej Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 patrzyłem u gajosa to 320zł Np od A6 tej po 2000 roku poliftowej też nie pasują bo zderzak inny także raczej dobrać od czegoś innego nie idzie
Tedi35 Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 Przy okazji czy ty Cuber nie miałeś przypadkiem gehenny z zbiornikiem do sprysków? Musze kupic mały zbiorniczek i pompkę ale zbiorniczek musze miec do AWX bo od AVF chyba nie pasuje z tego co pamiętam z waszego rezanka. Dzieki nie , zbiornik kupilem pierwszy lepszy oczywiscie do B6 na allegro wraz z pompką ( choć w ASO nowy kosztował mniej ) ale z tego co widzę w Etce to nie ma różnicy w tym małym dodatkowym zbironiczku ( AWX ,AVF) No to szukamy zbiorniczka i spryskow w rozsadnej cenie oczywiscie.I oby nie bylo problemow w samym uruchomieniu ustrojstwa. Dzieki Panowie
Rekomendowane odpowiedzi