Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Spryski Xenonów-od jakich marek jeszcze pasują ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Grzebałem po tematach spryskiwaczy i ich montażu ale mam pytanie jak w temacie postu.

Czy Beda pasowały od :

Octavia II, Fabia I i II

Passat B5 i B5 FL

Leon/Toledo od 99 r

A może od czegos innego jeszcze.

Pytam bo to grupa VAG i wszystkie są wysuwane ale czy nie bedzie problemu z ich zamontowaniem?

Gdyby podeszły zawsze wiekszy wybór na allegro i ceny różne.

Dziekuje

Opublikowano

Na moje to technologia jest ta sama ale nie bedziesz w stanie ich zamontować bo maja inne mocowania i takie tam

No chyba, ze drut i trytytki :polew::kox:

Opublikowano

Na moje to technologia jest ta sama ale nie bedziesz w stanie ich zamontować bo maja inne mocowania i takie tam

No chyba, ze drut i trytytki :polew::kox:

Ale od B5FL tez nie podejdą bo one sa identycznie schowane z linią zderzaka jak w B6?

Opublikowano

Ale od B5FL tez nie podejdą bo one sa identycznie schowane z linią zderzaka jak w B6?

raczej też nie , sa inaczej mocowane :gwizdanie: pozatym w B6 ma rozróżnienie na prawy i lewy w passacie tego nie ma :wink4:

a dlaczego nie chcesz kupić ORI od B6 ? :mysli:

Opublikowano

Pewnie cena z ASO zabija :confused4:

Opublikowano

Pewnie cena z ASO zabija :confused4:

Dokładnie jak kolega napisal a na allegro tego duzo nie ma.

Pytam bo miałem okazje kupic do Passata no ale jak trzeba ori to ori . Hmm

Przy okazji czy ty Cuber nie miałeś przypadkiem gehenny z zbiornikiem do sprysków?

Musze kupic mały zbiorniczek i pompkę ale zbiorniczek musze miec do AWX bo od AVF chyba nie pasuje z tego co pamiętam z waszego rezanka.

Dzieki

Opublikowano

Przy okazji czy ty Cuber nie miałeś przypadkiem gehenny z zbiornikiem do sprysków?

Musze kupic mały zbiorniczek i pompkę ale zbiorniczek musze miec do AWX bo od AVF chyba nie pasuje z tego co pamiętam z waszego rezanka.

Dzieki

nie , zbiornik kupilem pierwszy lepszy oczywiscie do B6 na allegro wraz z pompką ( choć w ASO nowy kosztował mniej ) ale z tego co widzę w Etce to nie ma różnicy w tym małym dodatkowym zbironiczku ( AWX ,AVF)

Opublikowano

patrzyłem u gajosa to 320zł :decayed: Np od A6 tej po 2000 roku poliftowej też nie pasują bo zderzak inny także raczej dobrać od czegoś innego nie idzie :cool1:

Opublikowano

Dzieki

nie , zbiornik kupilem pierwszy lepszy oczywiscie do B6 na allegro wraz z pompką ( choć w ASO nowy kosztował mniej ) ale z tego co widzę w Etce to nie ma różnicy w tym małym dodatkowym zbironiczku ( AWX ,AVF)

No to szukamy zbiorniczka i spryskow w rozsadnej cenie oczywiscie.I oby nie bylo problemow w samym uruchomieniu ustrojstwa.

Dzieki Panowie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...