motomaniac27 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 szukam podpory walu do a4. ma ktos jakis pomysl. mam dziwne wibracje na aucie
domjenick Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 chcesz to kupić? Jeśli tak-to jest dział "Kupie" wstaw ogłoszenie
zbychzz Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 koledze pewnie chodzi o zamiennik bo w oryginale to tylko z całym wałem można kupić. Coś było na forum, że chyba od transita by pasowała podpora.
yooo25 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 jak zmieniasz biegi też ci stuka ? czemu szukasz podpory wału? jak masz wibrację stojąc w miejscu to szukaj innej przyczyny
rav Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Witam Są firmy które regenerują podpory wałów. I podobno robią to całkiem dobrze. Np. http://www.metcomp.pl/ _________________ Pozdrawiam Rafał
motomaniac27 Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 narazie to zaczne od poduszek silnika bo onydwie pociekly ale po podporze tez tez widac ze ma dosc no i jeszcze dwumasa zaostala
OLO_GDA Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 podpore wkladaja od Transita. trzeba tylko dziury pod sruby zmodyfikowac podobno. poszukaj w googlach, na pewno bedzie info...
motomaniac27 Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 ha podpora od transita to chyba do wszystkiego pasuje, mam isuzu troopera i pasowala, mialem toyote i tez robilem z transita [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 21:41_________________________________________________a takna marginesie co do podpory walu to na allegro sprzedaja jakies niby zestawy naprawcze do podpor. czy ktos moze z tego kozystal
omario Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ja naprawialem u siebie i koszt byl smieszny ( 30 zl) wyjalem podpore wybilem z niej lozysko pojechalem do sklepu i kupilem najlepsze jakie mieli ..... jednak warunkiem jest ze masz gume ok..... jak juz bedziesz tak robil to pamietaj o naznakowaniu walu by zlazyc go tak samo!!
zbychzz Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ja naprawialem u siebie i koszt byl smieszny ( 30 zl) wyjalem podpore wybilem z niej lozysko pojechalem do sklepu i kupilem najlepsze jakie mieli ..... jednak warunkiem jest ze masz gume ok..... jak juz bedziesz tak robil to pamietaj o naznakowaniu walu by zlazyc go tak samo!! wszystko byłoby spoko gdyby nie to że w większości to właśnie ta guma się wyrabia ;(
omario Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 no u mnie byla ok a po wymianie lozyska zrobilem juz okolo 30 tys wiec warto bylo w ten sposob to naprawic
motomaniac27 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 zalozylem dzisiaj nowe poduszki silnika no i jest lepiej ale zobacze jutro rano.stare poduszki trup calkowity
zbychzz Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 zalozylem dzisiaj nowe poduszki silnika no i jest lepiej ale zobacze jutro rano.stare poduszki trup calkowity niby wszystko ok ale zmień tytuł bo nim tylko bałagan do tego wątku wprowadziłeś swoimi wypowiedziami
Rekomendowane odpowiedzi