Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY CHRZANOWSKIE PONIEDZIAŁEK 18.00 "Pod Orłem"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Wiciu jak tam dziś ?? :gwizdanie:

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 132,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiciu jak tam dziś ?? :gwizdanie:

Narazie jak zwykle nie wiem ale ja tam dzis bede :wink4:

Opublikowano
  • Autor

A zapowiadało się tak pięknie :gwizdanie: Trzeba zmienić dzień to podstawa bo będzie tak co tydzień :mysli:

Opublikowano

A zapowiadało się tak pięknie :gwizdanie: Trzeba zmienić dzień to podstawa bo będzie tak co tydzień :mysli:

No pogadam jeszcze z innymi ludzmi :wink4: Kiedys pamietam ze ich przyjazd byl bardziej spektakularny i skonczylo sie dla nie ktorych placeniem kasy :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No zgadza się jak źle trafimy to może się powtórzyć ja osobiście proponuję zmiany terminowe np. poniedziałek środa czwartek wtorek tak żeby co tydzień był inny dzień :mysli:

Opublikowano

Co panowie policajki wpadły na prostą. Ja wypoczywam w beskidzie żywieckim. Wczoraj pękły cztery 0.7 żubrówki na trzech. Dzisiaj myśle że bedzie podobnie. Jak przeżyje pobyt w górach to będe w poniedziałek.

Opublikowano
  • Autor

Widzę że powietrze górskie Ci służy :drunk: Marcinie zmień proszę swój wpis bez konkretnych nazw miejsc :)

Opublikowano

Widzę że powietrze górskie Ci służy :drunk: Marcinie zmień proszę swój wpis bez konkretnych nazw miejsc :)

Dokladnie :hi: Pojechalbym w gory :kox:

Opublikowano
  • Autor

Ja jade na wesele za tydzień aleee... spot w górach 2 dniowy :mysli:

Opublikowano

Koledzy, może ktoś podpowie gdzie w okolicy doprogramują mi drugi kluczyk do auta? Sam kluczyk zakodowałem i otwiera auto. Kupiłem drugi kluczyk na allegro, od innego audi A4 98r. jednak immo nie pozwala odpalić auta. Będę wdzięczny za pomoc.

Opublikowano

zmieniłem :kox:

Opublikowano
  • Autor

zmieniłem :kox:

:drinks:

Koledzy, może ktoś podpowie gdzie w okolicy doprogramują mi drugi kluczyk do auta? Sam kluczyk zakodowałem i otwiera auto. Kupiłem drugi kluczyk na allegro, od innego audi A4 98r. jednak immo nie pozwala odpalić auta. Będę wdzięczny za pomoc.

Nikt w okolicy niestety tego nie zrobi :( Ja rozkodowałem dwa przez przypadek i od pół roku nie działa mi pilot :( W Rudzie Śląskiej robią to dam Ci znać o szczegółach tylko muszę poszukać adresu. Ew. Jakiś magik albo trzebinia koło ronda możesz spróbować moze sie uda :)
Opublikowano
  • Autor

Jasne :) Co ty spać nie możesz ?? :D[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 07:49_________________________________________________Sorki za nie obecność ;(

Opublikowano
  • Autor

Dziś chyba pogoda nam nie popuści i d*pa z wieczorku :wallbash:

Opublikowano

No zobaczymy :wink4: Ja jezeli nie bedzie padac to bede :decayed:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 13:27_________________________________________________Idual zrobiles juz ta konsole bo sie zapomnialem spytac :decayed:

Opublikowano

Oto konsola 330 zł z przesyłką

20110603775.jpg