Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY CHRZANOWSKIE PONIEDZIAŁEK 18.00 "Pod Orłem"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:oklaski: :kox:

• Odpowiedzi 2.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Myślałem panowie że polegne

zdjcie0113s.jpg

Ale udało się jednak zostawiłem klimatronik stary jednodinowy bo ma d*py w prądzie wiec bedze musiał dociąć maskownice ale efekt jest za***isty

zdjcie0114x.jpg

Opublikowano

Siema. Koledzy znacie gdzieś w okolicy Chrzanowa dobry serwis z klimą? Mam problem ze sprężarka, na niskich obrotach blokuje się, najprawdopodobniej jest już lekko zatarta, łożysko na sprzęgiełku jest dobre.. Pozdrawiam

Opublikowano

Teraz mam plan wziąźć sie za tempomat :naughty:

Opublikowano

Siema. Koledzy znacie gdzieś w okolicy Chrzanowa dobry serwis z klimą? Mam problem ze sprężarka, na niskich obrotach blokuje się, najprawdopodobniej jest już lekko zatarta, łożysko na sprzęgiełku jest dobre.. Pozdrawiam

Tak myślę i myślę i nikt mi do głowy nie przychodzi ale postaram się coś dowiedzieć :good:
Opublikowano

To już wiemy gdzie wszyscy byli w czwartek :polew:

Opublikowano

To już wiemy gdzie wszyscy byli w czwartek :polew:

No wiekszosc byla w Kato bo wlasnie w weekend gadalem z kilkoma osobami :wink4:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 14:56_________________________________________________Bedzie ktos dzis? :naughty:

Opublikowano

Kiepska sprawa z pogodą jak się uspokoi to wpadnę :good:

Opublikowano

No pogoda niewypał totalny i nie zapowiada się na poprawę ;(

Opublikowano

Ja też patrzyłem i niby ma być sucho :decayed::kox: Aaaa... Zimno, sucho to dobre warunki doooo... :kox:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 15:23_________________________________________________http://carsblognews.com/wp-content/uploads/2009/12/Audi_A5_Sportback_ABT.jpg dziś w Wadowicach taki cudeńko mi wpadło w oczy :) Właściciel mówi że ma 3.0 tdi i 500kucy :slina:

Opublikowano

No to 3stawy spalone na długo :) A szkoda ... A u nas jak tam przyjechali ?

Opublikowano

No to 3stawy spalone na długo :) A szkoda ... A u nas jak tam przyjechali ?

Nie stali caly czas tam gdzie stali :tongue4:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 12:04_________________________________________________Wybiera sie ktos dzis na spota? :wink4: