Gość fudi Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Nie to, że zlewaliśmy ale są wakacje i staram się wykorzystywać wolny czas aktywnie bo brzuszek rośnie Zlewaliście mnie w ten sposób że nic mi nie odpisywaliście.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Nie to, że zlewaliśmy ale są wakacje i staram się wykorzystywać wolny czas aktywnie bo brzuszek rośnie Zlewaliście mnie w ten sposób że nic mi nie odpisywaliście.. E to przypadek raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Wpadaj bo trzeba sprawdzic twojego diesla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Fudi nie obrażaj się to się często zdarza mi także Miną wakacje i wszystko wróci do normy hehe Chico a skąd dokładnie jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Fudi nie obrażaj się to się często zdarza mi także Miną wakacje i wszystko wróci do normy hehe Chico a skąd dokładnie jesteś ? Nie obrażam się bo to super chłopaki są :> Krzysiu przywieź Pawła o ile on swojego B6 w S-Line nie kupił i pochwal się nową furą :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Aaaa... Panowie są z Olkusza i nie byli u Nas nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 No, to już nawet Adam się fatyguje z Bukowna! :> [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 10:47_________________________________________________ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=154130.0 Pany pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ja z Wolbromia : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 HALO HALO HALO ZYJETA DZIADY ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zyja zyja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ciepły dowiedziałeś mi się o tego Pana :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 witam! jestem tu nowa i nie wiem za bardzo co wy na tych spotach robicie? moze kiedys uda mi sie wyrwac i dolaczyc do was. a tymczasem skoro juz tu jestem to czy ktos moze mi polecic dobrego mechanika w okolicy i oczywiscie takiego ktory nie oskubie (zwlaszcza kobiety ktora przeciez na niczym sie nie zna i na dodatek na obcych tablicach)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Obce tablice? Czy nie czasem KLI XXXX ? :> Ciepły polecał Komendałowicza, to obok komisu na podwalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam Panią serdecznie Jeżeli chodzi o mechanika polecam p. Macieja Komendałowicza warsztat znajduję się na ul. Bartosza Głowackiego uliczka poniżej podwala (na przeciw skupu złomu) Powiedz że jesteś od Ciepłego i będzie jeszcze taniej i nikt Cie nie oszuka Zapraszam w poniedziałek pod galerie o 19.00 na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zapraszamy panie mile widziane na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 widze ze tu sie nie da nic ukryc tak to ja na tablicach KLI... dziekuje za podpowiedz dotyczaca dobrego mechanika. z pewnoscia pojawie sie u niego. a na ten caly spot (choc nadal nie wiem co wy tam robicie) moze sie skusze ktoregos dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Spoty są u Nas bardzo barwne jeżeli lubi się motoryzacje :gwizdanie: Jest ciepło więc rozmawiamy o samochodach pomagamy sobie na wzajem w ciężkich chwilach, wspieramy ... I czasem jeździmy na Jeleń ale to trzeba zobaczyć na własne oczy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 hehe no widze ze zycie odrzylo czyzby powrot do korzeni panie i panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 szczerze to nawet nie wiem gdzie jest Jeleń, ale chętnie bym zobaczyła co się tam ciekawego dzieje no ja niestety za bardzo na autkach się nie znam więc raczej to ja bym potrzebowała pomocy niż sama mogła komuś pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 szczerze to nawet nie wiem gdzie jest Jeleń, ale chętnie bym zobaczyła co się tam ciekawego dzieje no ja niestety za bardzo na autkach się nie znam więc raczej to ja bym potrzebowała pomocy niż sama mogła komuś pomóc Przyjedz zobaczysz spodoba ci sie to bedziesz jedzila co poniedzialek No i damskie grono zawsze na spocie jest takze bedziesz mogla pogadac na babskie tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi