wicio150 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 wicio a co ty zrobisz w zimie jak juz mowisz ze zimno Ubiore czapke i szalik
kaska1382 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 wicio a co ty zrobisz w zimie jak juz mowisz ze zimno Ubiore czapke i szalik dzisiaj tez mozesz ubrac czapke i szalik wszyscy zrozumieja
wicio150 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Dzieki za spota obylo sie bez cieplych rzeczy
kaska1382 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 dzieki za spocika fajnie bylo w koncu zobaczyc co sie dzieje na jeleniu wicio mam nadzieje ze bardzo nie zmarzles
wicio150 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 dzieki za spocika fajnie bylo w koncu zobaczyc co sie dzieje na jeleniu wicio mam nadzieje ze bardzo nie zmarzles Nie bylo az tak zle
kaska1382 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 mam pytanko! moze ktos mi tutaj pomoze bo na spocie nikt nie mial czasu... ktos probowal mi zwinac auto ostatnio. zaczelam sie zastanawiac czy ja w ogole mam autoalarm... jak to mozna sprawdzic? nie wiem jak z fabrycznymi alarmami... nie mam zadnej diody a pamietam ze przy golfie mialam taka diodke na drzwiach. za pomoc bede wdzieczna
IDUAL Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 A masz otwieranie drzwi z kluczyka czy osobno. Cho przypuszczam że może nie byc u ciebie alarmu tylko sam immo.
wicio150 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Walnij w opone albo kogos popros albo rozbujaj auto Ale tak jak Marcin wydaje mi sie ze masz immo
kaska1382 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 a co tzn. immo? hehe mam centralny zamek i mam pilota na ktorym sa trzy przyciski. jeden do otwierania bagaznika a dwa z klodkami.
wicio150 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 immo = Immobilizer Takie jedno z prostszych zabezbieczen przed kradzieza
adamFox Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 najlepiej to wyjmij akumulator ...nie odjada/ukradną
Ciepły Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 Zabezpieczenie Alarm + Immo + Własne zabezpieczenie i powinno wystarczyć domyślam się że immo masz alarb trzeba sprawdzic i zabezpiecznie własne musisz założyc jeżeli jesteś zainteresowana mam kogoś takiego kto zakłada :gwizdanie:
Krzysztof Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 granatowy avant na rejestracji KCH z ramkami namierzony dziś rano w Wolbromiu ;->
IDUAL Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Wicio zrobiłeś z termostatem ja dzisiaj wymieniam zobaczymy czy coś się zmieni. Kupiłem Wahlera za 30 zeta namierzyłem super sklep w trzebini z częściami do VW/Audi i naprawde tanio ma w chrzanowie u molikowiej chcieli za ta sama częśc 65 zeta. Mam wizytówke do gościa jakby ktos potrzebował moge przesłac numer.[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 13:03_________________________________________________A co do kolezanki jezeli ma w kluczyku otwieranie to raczej nie ma alarmu tylko sam immo. Trzeba założyc takie cos jak ja sobie założyłem odcięcie pompy i jest git.Albo kierownice na noc do domu Zart.
czeski Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Wicio zrobiłeś z termostatem ja dzisiaj wymieniam zobaczymy czy coś się zmieni. Kupiłem Wahlera za 30 zeta namierzyłem super sklep w trzebini z częściami do VW/Audi i naprawde tanio ma w chrzanowie u molikowiej chcieli za ta sama częśc 65 zeta. Mam wizytówke do gościa jakby ktos potrzebował moge przesłac numer.[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 13:03_________________________________________________A co do kolezanki jezeli ma w kluczyku otwieranie to raczej nie ma alarmu tylko sam immo. Trzeba założyc takie cos jak ja sobie założyłem odcięcie pompy i jest git.Albo kierownice na noc do domu Zart. a ten sklep nazywa się AUTO BOSS i jest obok ronda solidarności w Trzebini ??
wicio150 Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Wicio zrobiłeś z termostatem ja dzisiaj wymieniam zobaczymy czy coś się zmieni. Kupiłem Wahlera za 30 zeta namierzyłem super sklep w trzebini z częściami do VW/Audi i naprawde tanio ma w chrzanowie u molikowiej chcieli za ta sama częśc 65 zeta. Mam wizytówke do gościa jakby ktos potrzebował moge przesłac numer.[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 13:03_________________________________________________A co do kolezanki jezeli ma w kluczyku otwieranie to raczej nie ma alarmu tylko sam immo. Trzeba założyc takie cos jak ja sobie założyłem odcięcie pompy i jest git.Albo kierownice na noc do domu Zart. No i ile masz teraz na kanale 49?
IDUAL Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Nie nie ten sklep jest internetowy ale można podjechac w sumie to jest on w dulowej. Na kanale 49 jeszcze nie sprawdzałem zaraz jade na próbną jazdę to napisze.
wicio150 Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Nie nie ten sklep jest internetowy ale można podjechac w sumie to jest on w dulowej. Na kanale 49 jeszcze nie sprawdzałem zaraz jade na próbną jazdę to napisze. Ok
IDUAL Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Jest ok cały czas 88 stopni momentami 89 ale nie spada poniżej a wcześniej spadało do od 81 do 75. Co do spalania nie wiem czy spadło jutro mam małą trase to może wybadam. Zawieszenie też wymienione więc wreszcie cichutko w aucie nic nie stuka.
Ciepły Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 chico to ja jechałem :gwizdanie: I to nie granat Tylko blue
Rekomendowane odpowiedzi