Krzysztof Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 chico to ja jechałem :gwizdanie: I to nie granat Tylko blue O : ) ja kątem oka zauważyłem ramki ; ] Fajne mamy nowe drogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 zj***ł mi sie chyba pływak ...Wiciu będę potrzebował twojej pomocy :gwizdanie: VAG[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 20:17_________________________________________________Chico w końcu coś się dzieje Wcześniej była apokalipsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Chico w końcu coś się dzieje Wcześniej była apokalipsa Wybory samorządowe się zbliżają to i projekty unijno - gminne poszły w ruch :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 zj***ł mi sie chyba pływak ...Wiciu będę potrzebował twojej pomocy :gwizdanie: VAG[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 20:17_________________________________________________Chico w końcu coś się dzieje Wcześniej była apokalipsa No ok ale ci nie pozyczam kabla Jutro caly dzien zajety chyba ze miedzy 16-18 niedziele mam wolna wiec mozna cos dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Do niedzieli nie bede wiedzial ile mam paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Nie ma ktoś stalówek na sprzedaż albo zna kogoś kto ma do sprzedania? Mam zimówki ale nie ma na co je ubrać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Nie ma ktoś stalówek na sprzedaż albo zna kogoś kto ma do sprzedania? Mam zimówki ale nie ma na co je ubrać :> Na forum napewno ma ktos do sprzedania widzialem nawet na Batalionie a u nas sie musisz spytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Wico zrobiłeś termostat ?? jaka u ciebie temp?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Wico zrobiłeś termostat ?? jaka u ciebie temp?? Nie caly czas mi auto jest potrzebne narazie nie robie w przyszlym tygodniu bede ogarnial temat mam nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Nie ma ktoś stalówek na sprzedaż albo zna kogoś kto ma do sprzedania? Mam zimówki ale nie ma na co je ubrać :> jesli jestes zainteresowany to moge ci sprzedac alusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeriLee Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Kasiu jakie masz aluski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 przydaloby sie je odnowic ale nie sa takie zle ja mysle nad zmiana. musialbys je ogladnac. 16" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Ja potrzebuje 15, mam już opony na zimę 195/65/15 ale nie mam na co ich ubrać.. Dzięki za propozycję mimo wszystko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Dzis przyjechalem do Chrzanowa i nikogo nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 widzisz wiciu jacy klubowicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 ja jestem usprawiedliwiony bo byłem w pracy :gwizdanie: no ale za tydzień będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 ja usprawiedliwienia nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowyxxx Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Bo Ciepły taki organizator nic sie nie dzieje połowa ludzi rezygnuje trzeba iść do knajpy posiedzieć pogadać a nie stać na polu i sie kiwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 no ciepły kolega cie pożera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Jeździłem do końca września i jakoś Cię kolego nie widziałem, to skąd możesz wiedzieć cokolwiek o spotach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi