gerdi35 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Witam Proszę o analizę logów, od jakiegoś czasu brak mu mocy 2,5 TDI AFB oto logi: http://yfrog.com/j7logiqj
gerdi35 Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 a z tych co zamieściłem jest możliwość stwierdzenia czy przepływka jest dobra?
przemik Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 ... a jak to nie bedzie przeplywka to kolega zbyszek chetnie pokryje koszty
vauxhall95 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Pierw trzeba dojsc do ladu z doladowaniem.Potem przeplywka.Obstawiam dziure w dolocie
Darev Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 komplet logów dawaj, bo nikt tutaj diagnozy nie wyczaruje... ciśnienie skacze jak zwariowane...
gerdi35 Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 Postaram się zrobić resztę logów w wolnym czasie, tylko jakie to mają być jeszcze logi? Wyczyściłem przepływke benzyną i jest poprawa,ale jeszcze to niejest to. Zauwrzyłem że przed EGR-em od strony turbiny jest uszczelka walnięta, może to być też przyczyną niedomagań.
Rekomendowane odpowiedzi