dariodario Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Witam. Pojeździłem kilkanaście km bez osłony silnika po wymianie rozrzadu i chciałem sprawdzić poziom oleju i ku mojemu zdziwieniu wyciągnąłem zamiast bagnetu cały kruciec. Wiadomo że osłona go podtrzymuje ale już za późno na gdybanie. Czy to można kupić w aso? A może skleić? Jest to dość cieńki plastik. Ktoś to już przerabial?
ALBINEK Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Kup nowy w serwisie ,nie jest to drogie.
ic3ek Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 A ja z swojej strony doddam ze zakładajac go musisz wcisnac go troche, rozgrzac auto do 90 st i potem jeszcze raz docisnac , bo dopiero po rozgrzaniu plastik mieknie i wcisniesz go do konca.
avdikezop Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Polecam delikatne podgrzanie opalarką w miejscu zatrzasniecia na rurce w przeciwnym razie peknie. Co do ceny to ten krótki kruciec mozna kupic za ok 5-8zł
andegrand Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Ja wcisnąlem na ciepłym silniku i jest git
Rekomendowane odpowiedzi