Peres Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Kiedyś człowiek był głupi i młody chciał się wyszaleć i miał dziadkową Łade SAMARĘ ale to dawne dzieje i być może wielu z was się goli żyletkami z owego autka. Auto posiadało: * Bajeranckie fotele "lotnicze" * Fabryczna lotka na dachu sygnowana znakiem "Lada" (aerodynamika przede wszystkim) * Rok produkcji 1991 * Silnik 1500 cm 75 żwawych źrebaków (polonez nie ma szans z kreski) * 4 stopniowa manualna skrzynia biegów * Instalacja LPG (spalanie >10 l gazu) * V-max ~ 165 km/h * Przebieg ?22045 (liczba setek tysięcy nie jest gdyż licznik był 5 cyfrowy) O samym aucie nie mogę złego słowa powiedzieć, do samego końca silnik pracował bez zarzutów, trochę gorzej było z elementami nadwozia, zjadała go powoli rdza. Auto przed odprowadzeniem na złomowanie zostało odpowiednio pożegnane- kilkudniowe katowanie, po czym na własnych kołach pojechało w swoją ostatnią drogę. Oto foty
GRazny Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 :> gniotsa nie łamiotsa ave łada... PS: teraz jeździ na bokach bolidów F1 Renault
rafalekx Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Jak lusterko przymocowane O głośniku nie wspomnę Tera mów ile d*p na to cudo wyrwałeś
lagadula Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Wersja coupe (3d !) wow !! Ostatnio zajezdzałem koło Olsztyna wersje 5d
grzes1150 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Kozacka coupeta A4 się nie umywa Kupił bym taką
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 mam w c**j czesci do lady rozdupczylismy ostatnio jedna i mam duzo gratow
Maciek80 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Daj więcej fotek środka i generalnie napisz coś więcej o nowym nabytku. Zadowolony jesteś z przesiadki z A4 do Samary? Napisz jakie plany, może chip u Rogala? Sprawdzałeś VIN i historię w ASO? Wogóle to skąd ona jest? Z Niemiec? Włoch? :polew: Kox fura, szkoda że już pocięta
wuju Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 "...dobra szpara łada samara... " :kox:
Rekomendowane odpowiedzi