Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Felgi na lato :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) W związku z tym, że powoli idzie wiosna:P muszę kupić jakieś felgi do swojej Niuni. Oponki już mam 205/55/r16 kleber dynaxer hp3. :) Może macie jakieś ciekawe propozycje felg :) ??? Bo przeglądam różne wzory ;p i taki kocioł mam w głowie i nie wiem na co się zdecydować. Także proszę o poradę :D

Opublikowano

Szkoda że kupiłeś już oponki bo 16 calowe felgi są trochę małe :gwizdanie: Jeśli chodzi o ten rozmiar to polecam coś z ori wzorów :wink4:

Opublikowano

chcesz nówki czy używki ? ile chcesz na to przeznaczyć ?

Opublikowano

Ale że 16" :wallbash::disgust:

Opublikowano

http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/953/37/22/953372211 tylko i wyłącznie taki wzór polecam jeśli chodzi o 16" :good:

Najładniejsza ori 16" :good: Do Twojego koloru wrzucić je w polerkę i będzie elegancko :wink4:

Opublikowano
  • Autor

te oponki dostałem w prezencie:) a obawiałem się że jak 17" to sporo stracę na mocy i byłoby pewnie trzeba obniżać :) a 16 mysle to taki lekki kompromis pomiedzy komfortem a osiagami. Szukam raczej nówek :) i tak do 1500 zl mam na ten cel :). Strasznie mi sie podobają takie w stylu porsche lekko zakręcone... tylko nie mogę ich nigdzie znaleźć

Opublikowano

http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/953/37/22/953372211 tylko i wyłącznie taki wzór polecam jeśli chodzi o 16" :good:

Dokładnie :good: Jeśli 16" to tylko ten wzór :good:

Potwierdzam :good:

...a kto ci powiedział że stracisz na osiągach przy 17" ? :blink:

Opublikowano
  • Autor

Szersza opona większa felga... dużo ludzi tak mówiło i szczerze mówiąc dłużej się nad tym nie zastanawialem:)

Opublikowano

Szersza opona większa felga... dużo ludzi tak mówiło i szczerze mówiąc dłużej się nad tym nie zastanawialem:)

może byłaby różnica w 1.6 między 195/16 a 235/17 ale twoim silniku nie bedzie to miało większego znaczenia

zawsze możesz wrzucić oponke 205 - 215/17

Opublikowano

Szersza opona większa felga...

A kto to wymyślił ? Równie dobrze np. 225 może mieć 16" jak i 19" także tym się nie sugeruj :wink4:

Opublikowano
Może macie jakieś ciekawe propozycje felg ??? Bo przeglądam różne wzory ;p i taki kocioł mam w głowie i nie wiem na co się zdecydować. Także proszę o poradę

to twoje auto, twoje pieniadze i ty nim bedziesz jezdzil wiec nie rozumie troche tego tematu :mysli:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

moim zdaniem tylko ori :) ale 16' pięcioramienne z rocznika ok 2002 a nie te pokazane na początku tematu bo to chyba jeszcze przedwojenne ;)