Wojtek_A4 Opublikowano 1 Marca 2006 Opublikowano 1 Marca 2006 Potrzebuje konkretne nr czesci potrzebne do skompletowania malej navi w zegarach. Wiem , ze potrzebuje : czytnik plyt ....nr ?? galeka kolo recznego...nr?? Zegary mam Kogos kto mi to podlaczy mysle ze znajde ale musze skompletowac graty. Navi ma byc ta nowsza co by mape polski czytala POMOCY :roll:
Dexter Opublikowano 6 Marca 2006 Opublikowano 6 Marca 2006 Po którym roku była montowana ta nowsza navi?U mnie jest właśnie ta między zegarami ale odpuściłem temat jak sie dowiedziałem że mapa Polski na niej nie działa:(
Wojtek_A4 Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Opublikowano 6 Marca 2006 Po którym roku była montowana ta nowsza navi?U mnie jest właśnie ta między zegarami ale odpuściłem temat jak sie dowiedziałem że mapa Polski na niej nie działa:( Nowa byla po lifcie czyli po 99r. Ale mozesz swoja zmienic na DX i bedzie Si
asqur Opublikowano 13 Marca 2006 Opublikowano 13 Marca 2006 Po którym roku była montowana ta nowsza navi?U mnie jest właśnie ta między zegarami ale odpuściłem temat jak sie dowiedziałem że mapa Polski na niej nie działa:( Nowa byla po lifcie czyli po 99r. Ale mozesz swoja zmienic na DX i bedzie Si MOzecie mi powiedziec czy u mnie jest szansa na uruchomienie mapy Polski/Europy. Mam Avanta A4 z konca 2000 roku. Info wyswietla miedzy zegarami a w tylnym nadkolu jest komputerek do navi. Mapa jest ale tylko Niemiec. Ponadto jest problem z obsluga menu: krecac pokretlem w celu zmiany pozycji np w prawo, na wyswietlaczu podswietlenie przeskakuje wkolko miedzy dwoma sasiednimi opcjami. Jak sobie z tym poradzic? Dzieki.
Hugo Opublikowano 13 Marca 2006 Opublikowano 13 Marca 2006 MOzecie mi powiedziec czy u mnie jest szansa na uruchomienie mapy Polski/Europy.Mam Avanta A4 z konca 2000 roku. Info wyswietla miedzy zegarami a w tylnym nadkolu jest komputerek do navi. Mapa jest ale tylko Niemiec. Dzieki. Jak masz auto wyprodukowane od listopada 2000 wzwyż to będzie Ci działać mapa Polski
asqur Opublikowano 13 Marca 2006 Opublikowano 13 Marca 2006 Niestety wyprodukowany w pazdzierniku, czy w takim razie nie ma szans na mape Polski? Czy sa dostepne mapy Europy na tyle szczegolowe by korzystac w Polsce? Pozdro
ctv Opublikowano 15 Marca 2006 Opublikowano 15 Marca 2006 spokojnie :x wyjasniam temat małej nawi navi w formacie dx wymaga magistrali can jesli jej nie ma w aucie można zapomniec o formacie DX i mapie polski, do starszej małej navi są rózne mapy oprócz polski pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi