Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Obroty biegu jałowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam takie pytanie, jak ustawić obroty biegu jałowego (zmienić ich zakres) jeżeli w aucie tkwi pompa VP37?

Wiem jak zrobić to VAGiem, ale można ustawić tylko w pewnym zakresie no i ten zakres się skończył, więc chciałbym przestawić ten zakres, pytanie jak?

Przestawiając trochę nastawnik, czy może pierścień przesuwu RSW (czy jakoś tak) w nastawniku? bo jakoś nie mogę za chiny skojarzyć...

Aktualnie mam obroty 840, a chciałbym przynajmniej dać 860, było by o wiele bardziej komfortowo :)

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :) [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 22:13_________________________________________________Panowie, na prawdę nikt nie zna odpowiedzi? :)

Opublikowano

Wchodzisz na vagu w 1-engine potem 11 login i tu wpisujesz login do twojego silnika powinien być ten 12233 następnie 10 adaptacja i kanał 2 jest od obrotów silnika czym ustawisz mniej tym będziesz mial wieksze obroty tak sadzę ale to już sam obczaisz. :wink4:

Opublikowano

Heh dzięki, ale nie o to mi chodzi, jak napisałem WIEM jak zrobić to VAGiem, ale da się podnieść tylko do pewnego zakresu, chodzi mi o przestawienie tego zakresu....