Opublikowano 5 Grudnia 201015 l czyli mam 41-42 tak? jak dobrze patrzyłem w rubryki to tak, przynajmniej ja w nich mam 51-53(jeszcze przed poprawą) a ty 41-42 Żadne 60 tylko 49-54. A najlepiej to 49-51. to jest wzorcowy, ale w diagnostycznym każdy radzi ustawiać 55-57, miałem u siebie 51-54 i rogal napisał mi żebym przyspieszył kat własnie do ok 60 jednostek
Opublikowano 5 Grudnia 201015 l to w końcu ile armi może Ty sprawdzisz też dla pewności czy tak kąt może mieć wpływ na złe palenie?[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 21:05_________________________________________________w zimie?
Opublikowano 5 Grudnia 201015 l to w końcu ile armi może Ty sprawdzisz też dla pewności czy tak kąt może mieć wpływ na złe palenie?[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 21:05_________________________________________________w zimie? paput do jasnej cholery napisali Ci w wątku że mozesz poprawić, ustaw na 55-57 i bedzie za***iście jak chcesz to moge Ci na jutro przygotwać 000BS z mojego silnika i ustawisz sobie tyle ile mi pokazuje
Opublikowano 5 Grudnia 201015 l to w końcu ile armi może Ty sprawdzisz też dla pewności czy tak kąt może mieć wpływ na złe palenie?[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 21:05_________________________________________________w zimie? paput do jasnej cholery napisali Ci w wątku że mozesz poprawić, ustaw na 55-57 i bedzie za***iście jak chcesz to moge Ci na jutro przygotwać 000BS z mojego silnika i ustawisz sobie tyle ile mi pokazuje kowi złość piękności szkodzi nie nerwulsja sam nie będę ustawiał tylko u mechanior bo sam nie wiem jak a w fotostory nie ma zdjęć
Opublikowano 5 Grudnia 201015 l mechanior ogarnie Ci to w 10min z załdowaniem sie systemu windows, no chyba ze robi to tylko vagiem to mu sie zejdzie dłuzej[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 21:11_________________________________________________ paput na to zwracasz uwage czytajac logi w 000BS, to jest wycinek moich logów gdzie według wzorca kąt wtrysku miałem idealny, mimo tego rogal, przemik stwierdzili żeby go przyśpieszył w granice 60 :gwizdanie:
Opublikowano 5 Grudnia 201015 l ok dzięki mam nadzieję że jutro mi to zrobi na szybkości jak z rana pojadę bo tylko do 13 mam czas, i jeszcze dawkę paliwa mógłby mi na pompie ustawić
Opublikowano 5 Grudnia 201015 l ok dzięki mam nadzieję że jutro mi to zrobi na szybkości jak z rana pojadę bo tylko do 13 mam czas, i jeszcze dawkę paliwa mógłby mi na pompie ustawić to też ci ustawi przy zmianie katu w granice 4mg jak dobrze pamietam
Opublikowano 5 Grudnia 201015 l Jak może już wczesniej pisałem cieknie mi tez paliwko z pompy Poleci ktoś dobrego fachowca i zaufanego który sprawdzi, i naprawi a nie będzie wróżył i od razu chciał regenerować pompę? Dobrze by było jakby ten ktoś też umiał znaleźć wyciek tego płynu chłodzącego. Dzis na trasie 100km znikło gdzieś pół litra a nie mam za bardzo czasu tego szukać po omacku tym bardziej że z pompą to sobie sam nie dam rady. Pozatym z tą pompą to nie wiem co sie dzieje bo jak jechałem to był taki muł jakby było z 70KM może a nie 110KM. Chyba że filtr paliwa zatkał się całkiem bo nie miałem kiedy i możliwości go wymienić mimo że jeździ w bagażniku. Dajcie kogoś zaufanego z lublina lub nie daleko nawet tak żeby się na Was powołać i żeby to zrobić porzadnie bo taka jazda to porażka.
Opublikowano 5 Grudnia 201015 l Jak może już wczesniej pisałem cieknie mi tez paliwko z pompy Poleci ktoś dobrego fachowca i zaufanego który sprawdzi, i naprawi a nie będzie wróżył i od razu chciał regenerować pompę? Dobrze by było jakby ten ktoś też umiał znaleźć wyciek tego płynu chłodzącego. Dzis na trasie 100km znikło gdzieś pół litra a nie mam za bardzo czasu tego szukać po omacku tym bardziej że z pompą to sobie sam nie dam rady. Pozatym z tą pompą to nie wiem co sie dzieje bo jak jechałem to był taki muł jakby było z 70KM może a nie 110KM. Chyba że filtr paliwa zatkał się całkiem bo nie miałem kiedy i możliwości go wymienić mimo że jeździ w bagażniku. Dajcie kogoś zaufanego z lublina lub nie daleko nawet tak żeby się na Was powołać i żeby to zrobić porzadnie bo taka jazda to porażka. a nie łąpiesz czasem notlaufów?
Opublikowano 5 Grudnia 201015 l Jak może już wczesniej pisałem cieknie mi tez paliwko z pompy Poleci ktoś dobrego fachowca i zaufanego który sprawdzi, i naprawi a nie będzie wróżył i od razu chciał regenerować pompę? Dobrze by było jakby ten ktoś też umiał znaleźć wyciek tego płynu chłodzącego. Dzis na trasie 100km znikło gdzieś pół litra a nie mam za bardzo czasu tego szukać po omacku tym bardziej że z pompą to sobie sam nie dam rady. Pozatym z tą pompą to nie wiem co sie dzieje bo jak jechałem to był taki muł jakby było z 70KM może a nie 110KM. Chyba że filtr paliwa zatkał się całkiem bo nie miałem kiedy i możliwości go wymienić mimo że jeździ w bagażniku. Dajcie kogoś zaufanego z lublina lub nie daleko nawet tak żeby się na Was powołać i żeby to zrobić porzadnie bo taka jazda to porażka. a nie łąpiesz czasem notlaufów? Miałem ostatnio z nimi problemy ale wymieniłem wężyki i znikły. Pozatym jeszcze w drodze do domu ciągnął jak głupi i nic sie nie działo. A dziś jechało się ok niby a po pewnym czasie złapał muła. Zatrzymywałem się i gasiłem ale zaraz robiło się to samo. Tzn to nie noflaut bo by walił przy wyższych obrotach a on już przy 2tys potrafił zamuła złapać. Własnie jakby paliwa nie dostawał tyle ile potrzebuje. Nie mam w sumie laptopa żeby zrobić logi i błędy sprawdzic. Jak nie będzie mechanika to może ktoś by się zgodził ze mną zrobić logi?? kabel mam ale lapka nie
Opublikowano 5 Grudnia 201015 l A ten filtr to kiedy wymieniałeś Był wymieniany w marcu jak zmieniałem rozrząd (tzn kazałem wymienić) a przejechane troche ponad 10tys. Ale wtedy kupiłem najtańszy filtr jaki tylko był w sklepie motoryzacyjnym więc nie bardzo mu wierzę. Nie spardziłem tez później czy na 100% wymienili go.[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 23:57_________________________________________________A ktos gdzies pisał że lanie depresatora przy minusowej temp nic nie daje. A ostatnio zalałem zwykła ropę na Shelu a depresatora dolałem dopiero jak miały byc te duże mrozy a lałem przy -5*C więc może wytraciła się parafina i zaje..a filtr
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l Paput zostaw to padło w spokoju ciezko odpala , ale odpala tak jak moje :gwizdanie: jak temp zew jest mniejsza jak zero wcale nie odpalam. Wiec przez zime jestem bez auta
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l Paput zostaw to padło w spokoju ciezko odpala , ale odpala tak jak moje :gwizdanie: jak temp zew jest mniejsza jak zero wcale nie odpalam. Wiec przez zime jestem bez auta pamieniał przekaźnik????
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l Dajcie chłopaki jakiegoś zaufanego dobrego mechanika w lublinie lub nie dalekiej okolicy żeby obejrzał pompę gdzie ucieka paliwko i ten układ chłodzenia to by było za jednym razem.
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l Dajcie chłopaki jakiegoś zaufanego dobrego mechanika w lublinie lub nie dalekiej okolicy żeby obejrzał pompę gdzie ucieka paliwko i ten układ chłodzenia to by było za jednym razem. na pw ci dam namiar...
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l Paput zostaw to padło w spokoju ciezko odpala , ale odpala tak jak moje :gwizdanie: jak temp zew jest mniejsza jak zero wcale nie odpalam. Wiec przez zime jestem bez auta pamieniał przekaźnik???? pomieniał teraz jak kontrolka od swiec zarowych swieci dłuzej to i idzie napiecie na przewodach do świec rano zapalił bez zadnego zgrzytniecia
Opublikowano 6 Grudnia 201015 l Paput zostaw to padło w spokoju ciezko odpala , ale odpala tak jak moje :gwizdanie: jak temp zew jest mniejsza jak zero wcale nie odpalam. Wiec przez zime jestem bez auta pamieniał przekaźnik???? pomieniał teraz jak kontrolka od swiec zarowych swieci dłuzej to i idzie napiecie na przewodach do świec rano zapalił bez zadnego zgrzytniecia i bardzo kur...tka dobrze